facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Τέσσερις από τους 205 γιατρούς του Αχιλλοπούλειου απεργούν σήμερα

Σύμφωνα με στοιχεία της διοίκησης του Νοσοκομείου Βόλου, στη σημερινή πρώτη ημέρα της απεργίας των γιατρών στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης που εξήγγειλε η ΟΕΝΓΕ, απεργούν τέσσερις από τους 205 γιατρούς. Οι γιατροί ζητούν μεταξύ άλλων ζητούν προσλήψεις ιατρικού προσωπικού στα νοσηλευτικά ιδρύματα, αλλά και αυξήσεις στις αμοιβές τους.

“Σε προηγούμενες κινητοποιήσεις, κατά τις οποίες υπήρχαν και συγκεντρώσεις έξω από την κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου, δεν απεργούσε κανείς”, αναφέρει η διοίκηση, η οποία απέστειλε στοιχεία που αφορούν μία στάση εργασίας που είχε προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕΔΗΝ στις 15 Ιανουαρίου το 2018, όπου φαίνεται να μην απεργεί κανένας γιατρός. Επιπλέον επισημαίνει, ότι “το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται έξι ακόμη διορισμοί για τα τμήματα γαστρεντερολογικό, αιμοδοσία , ψυχιατρικό, ορθοπεδικό και Επειγόντων Περιστατικών. Επίσης άμεσα θα προκηρυχθούν θέσεις για το ογκολογικό, αλλά και για όλα τα παραπάνω τμήματα καθώς και για το ακτινολογικό, καρδιολογικό, αναισθησιολογικό”.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γιατρών του Νοσοκομείου Βόλου, επισήμανε ότι “είναι αδύνατον να υπάρξει προσωπικό ασφαλείας και γιατροί που απεργούν, καθώς στην ουσία το Αχιλλοπούλειο λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας για να βγουν οι βάρδιες και οι εφημερίες”.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news