facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Δημοσκόπηση: Η μάχη της Αθήνας και της Περιφέρειας Αττικής - Μεγάλο προβάδισμα Μπακογιάννη και Χαρδαλιά

Καθαρό προβάδισμα σε Κώστα Μπακογιάννη και Νίκο Χαρδαλιά για Δήμο Αθηναίων και Περιφέρεια Αττικής δίνει η δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία PRORATA και παρουσίασε την Τρίτη (03/10) το ATTICA TV.

Συγκεκριμένα, η έρευνα εμφανίζει τον απερχόμενο δήμαρχο, Κώστα Μπακογιάννη, να συγκεντρώνει ποσοστό 38%, έναντι 14,5% του Κώστα Ζαχαριάδη, 9% του Χάρη Δούκα, 8,5% του Νίκου Σοφιανού και 8,5% του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη.

Δημοσκόπηση, Δημοσκόπηση PRORATA, Δήμος Αθηναίων

Advertisement
Σε 15,5% ανέρχεται το ποσοστό των αναποφάσιστων, οι περισσότεροι των οποίων δηλώνουν ότι στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσκόπηση, Δημοσκόπηση PRORATA, Αναποφάσιστοι, Δήμος Αθηναίων

Η έρευνα του ATTICA TV καταγράφει, επίσης, ισχυρό προβάδισμα του Νίκου Χαρδαλιά έναντι των αντιπάλων του στην εκλογική κούρσα για την περιφέρεια Αττικής. Ο υποστηριζόμενος από τη Ν.Δ. υποψήφιος περιφερειάρχης εμφανίζεται να αποσπά το 40% των ψήφων, ακολουθούμενος από τον Γιάννη Σγουρό (13,5%) και τον Γιώργο Ιωακειμίδη (12%).

Δημοσκόπηση, Δημοσκόπηση PRORATA, Περιφέρεια Αττικής

Σε αυτή την περίπτωση υψηλό είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων (20%), με τους περισσότερους από αυτούς (23%) να δηλώνουν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσκόπηση, Δημοσκόπηση PRORATA, Αναποφάσιστοι, Περιφέρεια Αττικής

Η δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από 27 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, καταγράφει τις πολιτικές επιπτώσεις των φονικών πλημμυρών που χτύπησαν τη Θεσσαλία και τις πυρκαγιές του καλοκαιριού. Ακόμα, η δημοσκόπηση καταγράφει τις πρώτες αξιολογήσεις της κοινής γνώμης για την εκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. προηγείται με 34,5%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 15,5%, 11,5 % είναι το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ, ενώ μεγάλη άνοδο (9,5%) εμφανίζει η εκλογική επιρροή του ΚΚΕ. Ενισχυμένη εμφανίζεται και η Ελληνική Λύση (6%), ενώ Σπαρτιάτες, Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας εμφανίζονται να κινούνται από 2% έως 3,5%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων ξεπερνά το 10%.

Δημοσκόπηση, Δημοσκόπηση PRORATA, Πρόθεση Ψήφου

Θετική γνώμη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκφράζει το 37% των ερωτηθέντων, δεύτερος είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 28%, ακολουθεί ο Κυριάκος Βελόπουλος με 22%, ενώ Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνουν τις θετικές γνώμες του 17%.

Δημοσκόπηση, Δημοσκόπηση PRORATA, Πολιτικοί Αρχηγοί

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news