facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Δεύτερη γυναίκα θύμα του αστυνομικού μαστροπού – Καταθέτει για όσα βίωσε στα χέρια του

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του αστυνομικού – μαστροπού που βίαζε επί δύο χρόνια και εξέδιδε μία 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν.

Όπως αναφέρει το MEGA, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και δεύτερο θύμα του, μία γυναίκα από τη Ρουμανία που αναμένεται να καταθέσει την Τετάρτη (04/10) για όσα βίωνε στα χέρια του κατηγορουμένου.

Ο 40χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες και εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, προσέγγισε την 34χρονη κοπέλα από το Καμερούν με το πρόσχημα της παροχής προστασίας και την μετέφερε σπίτι της για να αρχίσει ο γολγοθάς της.

Η μητέρα του αστυνομικού αναφέρει ότι η κοπέλα έχει ψυχολογικά προβλήματα και κάνει λόγο για σκευωρία. «Ο γιος μου πονόψυχος, την άφησε σπίτι να μείνει μέχρι να βρει δικό της», ανέφερε στο MEGA.

Ο 40χρονος αρνείται τις κατηγορίες ενώ την Τετάρτη (04/10) θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Δεύτερο θύμα

Μέσα στη δικογραφία, όπως αναφέρει το MEGA, έχει συμπεριληφθεί και μία γυναίκα από τη Ρουμανία. Έρευνες των αδιάφθορων κατάφεραν να την εντοπίσουν και αύριο Τετάρτη αναμένεται και εκείνη να παρουσιαστεί στην Ευελπίδων και να δώσει κατάθεση για όσα βίωνε από τον αστυνομικό σε ένα διάστημα που ταυτόχρονα διατηρούσε και σχέση με την 34χρονη από το Καμερούν, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία.

Σύμφωνα με όσα έρχονται στη δημοσιότητα, ο αστυνομικός φαίνεται ότι απειλούσε την 34χρονη σχεδόν καθημερινά, ότι θα την σκοτώσει και θα την πετάξει κάπου να μην τη βρουν. Της έπαιρνε αρχικά 20 ευρώ την ημέρα και στη συνέχεια 50 ευρώ. Μία φορά της απέσπασε συνολικά 3.000 ευρώ ενώ αναφέρεται ότι την πήγαινε στα ραντεβού και την ενημέρωνε για ελέγχους από συναδέλφους του ώστε να μην συλληφθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, άτομο τον είχε δει τουλάχιστον 50 φορές να του δίνει χρήματα η 34χρονη και σε κάποιες φορές φαινόταν να φορά τη στολή του.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news