facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Η επιχείρηση στη Γάζα θα γίνει από αέρα, στεριά και θάλασσα και θα είναι θανατηφόρα»

Ο «στρατός προετοιμάζεται διεξοδικά για το επόμενο στάδιο που θα είναι μία θανατηφόρα, πολύπλευρη επίθεση», είπε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιοάβ Γκάλαντ, αναφερόμενος στην επικείμενη πολεμική επιχείρηση στη Γάζα.

Ο υπουργός Αμυνας του Ισραήλ, Γιοάβ Γκάλαντ, σημείωσε για τη σχεδιαζόμενη στρατιωτική επέμβαση στη Γάζα για την εξόντωση της Χαμάς ότι «θα είναι μία επίθεση από αέρα, θάλασσα και στεριά».

Μετά από περιοδεία σε μία περιοχή κοντά στην ακτογραμμή της Γάζας με το ισραηλινό Πολεμικό Ναυτικό, ο Γκάλαντ επισήμανε στις δυνάμεις ότι θα πρέπει «να παραμείνουν προετοιμασμένες για την επίθεση γιατί θα έρθει».

«Ετοιμαζόμαστε ενδελεχώς. Θα είναι μία θανατηφόρα επίθεση. Θα είναι μία συνδυασμένη επίθεση από ξηρά, θάλασσα και αέρα», ανέφερε ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, προσθέτοντας:

«Κάνε τη δουλειά σου, ετοιμάσου, θα σε προωθήσουμε», απευθυνόμενος σε κάθε έναν από τους στρατιώτες.

Η δήλωση του Γιοάβ Γκάλαντ δόθηκε στη δημοσιότητα λίγο αφότου το Ισραήλ φαίνεται να βρίσκεται πλέον ένα βήμα για την εντολή εισβολής στη Γάζα για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, που εξαπέλυσε τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου.

Μάλιστα, ο Ισραηλινός αξιωματούχος σημείωσε με νόημα ότι «οι στρατιώτες δεν μπορούν να παραμείνουν στα σύνορα σε πλήρη ετοιμότητα επ’ αόριστον».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news