facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Ογκολογικό "Άγιοι Ανάργυροι": Καταγγελία για απειλές του διοικητή κατά γιατρών

Επίθεση του διοικητή του Ογκολογικού "Άγιοι Ανάργυροι", καταγγέλλουν γιατροί του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ), η επίθεση έγινε κατά πνευμονολόγων, οι οποίοι αργήθηκαν να πραγματοποιήσουν περισσότερες εφημερίες από όσες ορίζει η νομοθεσία. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Ο διοικητής 'έχασε την ψυχραιμία του' επειδή οι συνάδελφοι αρνήθηκαν να υπερβούν για πολλοστή φορά τον αριθμό των εφημεριών που ορίζει ο νόμος και να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια, τόσο τη δική τους, όσο και των ασθενών, με αποτέλεσμα η εφημερία στις 7/10/2023 να μην καλύπτεται από πνευμονολόγους.

Είπε με θράσος στους συναδέλφους ότι 'έτσι θα εφημερεύετε από δω και πέρα' και σε μία προσπάθεια να τους εκφοβίσει και να τους φιμώσει τους απείλησε με ΕΔΕ και με πειθαρχικές κυρώσεις επειδή αναδεικνύουν τις ελλείψεις σε προσωπικό και διεκδικούν λύσεις".

Το προεδρείο της ΟΕΝΓΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον αγώνα που δίνουν σύσσωμοι οι πνευμονολόγοι, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία και εφημέρευση της Πνευμονολογικής Κλινικής.

iatronet

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news