facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Κακοκαιρία – Λάρισα: Νέο μήνυμα του 112 σε πολλές περιοχές – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»

Το 112 «ήχησε» και πάλι για πολλές περιοχές στη Λάρισα καθώς η στάθμη του Πηνειού παραμένει πάνω από τα όρια επικινδυνότητας και καλεί τους πολίτες σε ετοιμότητα για εκκένωση.

Συγκεκριμένα το μήνυμα του 112 αναφέρει πως «αν βρίσκεστε στις περιοχές Κάτω Ραψάνη, Τέμπη, Ιτέα, Γόννοι, Μακρυχώρι και Ευαγγελισμός παραμείνει σε ετοιμότητα λόγω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων.

Λίγο αργότερα ήχησε και νέο 112 για τις περιοχές Αλεξανδρινή, Παλαιόπυργος, Μεσάγκαλα, Ομόλιο, Στόμιο, Καστρί Λουτρό και Κουλουρά και ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Νέα έκκληση απομάκρυνσης από τη συνοικία του Ιπποκράτη – Αγωνία για το ανάχωμα

Νέα έκκληση απομάκρυνσης όσων κατοικούν στη συνοικία του Ιπποκράτη στη Λάρισα απευθύνει ο Δήμος σύμφωνα με το onlarissa.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως «παραμένει η αγωνία για το ανάχωμα Ιπποκράτη», ενώ «χαραμάδα ελπίδας υπάρχει από την ύφεση και μικρή πτώση της στάθμης στον Πηνειό».

Δείτε βίντεο από εργασίες στο ανάχωμα του Ιπποκράτη χθες βράδυ

Συναγερμός για την γέφυρα κοντά στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης

Συναγερμός έχει σημάνει στη μικρή γέφυρα του Πηνειού στον δρόμο Λάρισας – Κοζάνης, κοντά στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης η οποία έχει αποκλειστεί από τις αρχές για λόγους ασφαλείας.

Νωρίτερα στο σημείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ενώ εμφανείς είναι οι φθορές όπως καταγράφονται στο βίντεο που αναρτήθηκε. Χθες το βράδυ στο σημείο πραγματοποίησαν αυτοψία και υπάλληλοι του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Ν. Λάρισας.

Η ένταση του νερού στο σημείο παραμένει μεγάλη και γι’ αυτό προφανώς οι αρχές αποφάσισαν να απαγορεύσουν τη διέλευση. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της γέφυρας.

«Βουλιάζουν» Νέα Σμύρνη και ΑΤΑ

Κρίσιμες ώρες για τη Λάρισα και συγκεκριμένα για τις συνοικίες της που έχουν πληγεί από υπερχειλισμένο Πηνειό. Ο κεντρικότερος δρόμος της Νέας Σμύρνης, η οδός Σωκράτους, θυμίζει μια απέραντη λιμνοθάλασσα, ενώ η περιοχή του ΑΤΑ που γειτνιάζει με το ανάχωμα έχει εξίσου βυθιστεί στα νερά που αναβλύζουν συνεχώς από τα φρεάτια.

newsit 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news