facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτά είναι τα στοιχεία για τους Κροάτες που στάλθηκαν από την Κακαβιά

Το Epiruspost αποκάλυψε από την Τρίτη ότι βασικός όγκος των Κροατών χούλιγκανς διήλθε από τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς. Το Αστυνομικό Τμήμα ήταν αυτό που ενημέρωσε άμεσα την Αθήνα για την έλευση οχημάτων με νεαρούς κατά κανόνα από την Κροατία και ζήτησε οδηγίες.

Οι οδηγίες δόθηκαν προφορικά. Ζητήθηκε να γίνει έλεγχος και αν δεν προκύψει τίποτα μεμπτό να εισέλθουν κανονικά στη χώρα.

Οι αστυνομικοί της Κακαβιάς έκαναν κι άλλες επικοινωνίες όταν ο αριθμός των οχημάτων με Κροατικές πινακίδες ήταν ασυνήθιστα μεγάλος. Οι εντολές δεν διαφοροποιήθηκαν. Ζητήθηκε ωστόσο αυτή την φορά να γίνει καταγραφή των πινακίδων και του αριθμού ατόμων και να αποσταλεί στην Αθήνα.

Το email που απέστειλε το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους είναι και το μοναδικό έγγραφο ντοκουμέντο το οποίο παρουσίασε στο δελτίο της ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Βασίλης Σιώμος.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • email

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • email1

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • email2

Σε αυτό καταγράφονται αναλυτικά οι πινακίδες και οι αριθμοί των Κροατικών οχημάτων όπως και ο αριθμός των ατόμων που επέβαινε στο καθένα.

Η Κακαβιά δεν ενοχλήθηκε ξανά, ούτε της ζητήθηκε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

Ώρες αργότερα σε αρκετές αστυνομικές διευθύνσεις της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας έφτασε ένα γενικό σήμα. Ένα σήμα το οποίο ενημέρωνε για την διέλευση Κροατικών οχημάτων και εφιστούσε την προσοχή των αστυνομικών για τυχόν επεισόδια στην περιοχή τους!!!

Την ώρα που έφτασε το σήμα αυτό εκτιμάται ότι τα οχήματα είχαν ήδη περάσει την Κόρινθο και κατευθυνόταν προς την Αθήνα.

Οι αστυνομικοί της Κακαβιάς έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο σε όλα τα οχήματα όπως και στις αποσκευές που έφεραν μαζί τους οι Κροάτες. Δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο, κάτι που δείχνει ότι τα ρόπαλα, τα μαχαίρια και τα κοντάρια τα προμηθεύτηκαν εντός ελληνικού εδάφους και μάλλον φτάνοντας σε προκαθορισμένα ραντεβού που είχαν στην Αθήνα.

epiruspost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news