facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίστηκαν και οι 30 που απολογήθηκαν σε πρώτη φάση

Οι πρώτοι 30 χούλιγκαν που απολογήθηκαν σήμερα για την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη, προφυλακίστηκαν άπαντες.

Μεταξύ αυτών είναι 28 Κροάτες. ένας Έλληνας και ένας Αλβανός.

Άπαντες δήλωσαν... αθώοι και μάλιστα οι Κροάτες ότι είχαν έρθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που έπαιζε με την ΑΕΚ την επόμενη μέρα.

Όσο για τον Έλληνα και τον Αλβανό που ζούνε στη χώρα, ισχυρίστηκαν ότι βρέθηκαν στον λάθος τόπο την λάθος... ώρα. Ο 22χρονος κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής υποστήριξε πως εργάζεται ως ηλεκτρολόγος και πως τη Δευτέρα βρισκόταν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για δουλειά, ενώ ο 27χρονος Έλληνας επιχειρηματίας είπε πως βρισκόταν στην περιοχή καθώς είχε ραντεβού με πρόσωπο από το οποίο θα αγόραζε μοτοσυκλέτα. Ισχυρίστηκε επίσης πως βρέθηκε στο σημείο όταν άκουσε την φασαρία από περιέργεια.

Σε κλίμα οδύνης και ανείπωτης θλίψης έγινε σήμερα το απόγευμα η κηδεία του φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Αύριο και μεθαύριο αναμένται να απολογηθούν και οι υπόλοιποι από τους 106 κατηγορούμενους, ενώ δεν είναι εύκολη υπόθεση η εξιχνίαση της δολοφονίας του 29χρονου.

Τι λέει ο Κούγιας για τον κατηγορούμενο που υπερασπίζεται

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η υπεράσπιση του Αλέξη Κούγια για τον κατηγορούμενο που έχει αναλάβει και μάλιστα καταγγέλλει παράνομες συμπεριφορές σε βάρος του από δημοσιογράφους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αναφέρει τα εξής:

«ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΕΞΙΟΥ Χ. ΚΟΥΓΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Ι.Τ. ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ SITE

Ως συνήγορος του κου Ι.Τ. που απολογήθηκε σήμερα ως κατηγορούμενος για δήθεν συμμετοχή του στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, θέλω να καταγγείλω τις εξής τέσσερις περιπτώσεις παρανόμων συμπεριφορών εις βάρος του:
Εντελώς παράνομα και χωρίς να είναι αλήθεια, δημοσιοποιήθηκε ότι δήθεν ο κ. Ι.Τ. έχει κατηγορηθεί για τη διάπραξη ληστειών, εκβιασμών και εμπρησμών, γεγονός το οποίο είναι εντελώς ψευδές και συκοφαντικό, αφού ουδέποτε κατηγορήθηκε γι’ αυτές τις πράξεις, και έχω λάβει την εντολή να μηνύσω και να ενάγω τον οποιονδήποτε έχει προβεί σε αυτές τις συκοφαντικές δημοσιεύσεις, αφού ο κ. Ι.Τ. έχει λευκό ποινικό μητρώο και σε μια υπόθεση του 2020 που προσπάθησαν να τον εμπλέξουν, έμεινε ελεύθερος.
Η δεύτερη παράνομη συμπεριφορά ήταν η δημοσιοποίηση της διευθύνσεως της επιχειρήσεώς του, με αποτέλεσμα εγκληματίες δήθεν οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ να την καταστρέψουν, αφού έμεινε χωρίς φύλαξη, παρά το ότι εδρεύει 200 μέτρα από τη ΓΑΔΑ.
Δημοσιοποιήθηκε σε συγκεκριμένο site, του οποίου ο διαχειριστής είχε προσωπικές σχέσεις με Εισαγγελέα στο παρελθόν, η είδηση ότι αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση του Ι.Τ., πριν ανακοινωθεί στον εντολέα μου.
Με εντελώς παράνομο τρόπο δημοσιοποιήθηκε όλο το περιεχόμενο του απολογητικού του υπομνήματος με τα ονοματεπώνυμα και τις διευθύνσεις των συγγενών του και των μαρτύρων υπερασπίσεώς του, στα πλαίσια μιας εντελώς παράνομης συμπεριφοράς, αφού όλοι οι δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και διαχειριστές site και blog γνωρίζουν ότι αυτό είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα και τιμωρείται με φυλάκιση.
Κατόπιν των ως άνω καλώ τον οιονδήποτε έχει διαπράξει αυτές τις συμπεριφορές να αποκαταστήσει τον κο Ι.Τ. και κυρίως άμεσα, τώρα, να αποσύρει από τα site και τα blog που διαχειρίζεται, αλλά και να εξαφανίσει από τα δελτία ειδήσεων το απολογητικό του υπόμνημα, άλλως είμαι υποχρεωμένος να μηνύσω και να ενάγω τον οιονδήποτε έχει παραβεί τον νόμο και, εφόσον συνεχίσει να το κάνει, να ζητήσω τη σύλληψή του ενεργοποιώντας την αυτόφωρη διαδικασία.

Αθήνα, 11/08/2023
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας»

news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news