facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Πάτρα: Παράνομοι κατασκηνωτές χτύπησαν αστυνομικούς και πήγαν να αρπάξουν υπηρεσιακό όπλο

Επιθεση δέχτηκαν αστυνομικοί που πήγαν για έλεγχο σε σκηνίτες.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στην Πάτρας, όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τ εντόπισαν οκτώ άτομα που είχαν στήσει παράνομο καταυλισμό σε δημόσιο χώρο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι σκηνίτες τους επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές , αλλά και τους εξύεξύβριζαν και τους απειλούσαν.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς  του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και της ομάδας ΔΙΑΣ της ιδίας Υπηρεσίας, δυο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια, απειλή, εξύβριση, διατάραξη λειτουργίας Υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο καταγγελίας, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, εντόπισαν οκτώ άτομα, που είχαν κατασκηνώσει παράνομα σε δημόσιο χώρο, πλησίον καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατά την διενέργεια του αστυνομικού ελέγχου, οι δυο κατηγορούμενοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, χτυπώντας τους με γροθιές και λακτίσματα, προβάλλοντας αντίσταση, ενώ παράλληλα τους εξύβριζαν και τους απειλούσαν. Ο ένας κατηγορούμενος αποπειράθηκε ακόμη να αφαιρέσει υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και της ομάδας ΔΙΑΣ προσήγαγαν τους δυο κατηγορούμενους στο Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, όπου συνελήφθησαν, ενώ ο ένας συλληφθείς προκάλεσε φθορές σε πόρτα της αστυνομικής υπηρεσίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

thebest

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news