facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Κεφαλονιά: Πτήση θρίλερ με μεθυσμένο Βρετανό - Φθορές στην καμπίνα, τραυμάτισε αεροσυνοδό

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε σε πτήση με προορισμό την Κεφαλονιά ένας 45χρονος Βρετανός, ο οποίος άρχισε να προκαλεί φθορές στην καμπίνα του αεροσκάφους και να χτυπάει τους υπαλλήλους του πληρώματος που προσπαθούσαν να τον συνετίσουν.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια πτήσης χθες Σάββατο το βράδυ, με τους αστυνομικούς να περιμένουν την προσγείωση του αεροσκάφους για να του περάσουν χειροπέδες. Τελικά ο 45χρονος συνελήφθη στον Κρατικό Αερολιμένα Κεφαλονιάς στις 22.10 με περιπετειώδη τρόπο, καθώς στη θέα των αστυνομικών άρχισε -σε έξαλλη κατάσταση- να αντιστέκεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, χτύπησε τους αστυνομικούς με τα χέρια και τα πόδια και άρχισε να τους βρίζει με χυδαίες εκφράσεις στην αγγλική γλώσσα.

Ο 45χρονος ήταν εμφανώς υπό την επήρεια μέθης. Πιο αναλυτικά, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είχε ξεκινήσει από το αεροδρόμιο του Στανστεντ του Λονδίνου με προορισμό την Κεφαλονιά και λίγη ώρα μετά την απογείωση του αεροσκάφους άρχισε να έχει παράξενη συμπεριφορά, μέχρι που άρχισε να προκαλεί φθορές στην καμπίνα. Όταν αεροσυνοδός προσπάθησε να του εξηγήσει ότι πρέπει να σταματήσει, τότε εκείνος άρχισε να χτυπάει το προσωπικό με αποτέλεσμα να τραυματίσει μέλος του πληρώματος. Σημειώνεται ότι το προσωπικό έδειξε ψυχραιμία και αντιμετώπισε με νηφαλιότητα την έκτακτη κατάσταση.

Σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και διατάραξη πτήσης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news