facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Ν. Φιλαδέλφεια: Παραδόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος της οδού Πίνδου στη συμβολή της με τον Κηφισό

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος της οδού Πίνδου στη Νέα Φιλαδέλφεια στη συμβολή με τον Κηφισό, καθώς ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργασιών για την άρση επικινδυνοτήτων, ενώ εκπονείται νέα μελέτη για εργασίες καθολικής συντήρησης της γέφυρας.

Οι συγκεκριμένες εργασίες ολοκληρώθηκαν εντός 9 ημερών -καθώς βοήθησε και η μειωμένη μετακίνηση λόγω διακοπών- και αφορούσαν στην αποκατάσταση εκτεταμένων φθορών στο τεχνικό τμήμα της κατασκευής, που οδηγούσαν σε πιθανή αποκόλληση τμημάτων και πτώση τους στα διερχόμενα οχήματα αλλά και τους πεζούς. Η ζημιά προέκυψε, μετά την κακοκαιρία «Μπάλλος» που έπληξε το Λεκανοπέδιο, όπως διαπιστώθηκε από τους μηχανικούς της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής.

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος στον περιφερειακό σχεδιασμό για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Αττικής, επεσήμανε ότι προτεραιότητα αποτελεί και η αποκατάσταση επικινδυνοτήτων στα σημεία του οδικού άξονα του Λεκανοπεδίου, όπου αυτή απαιτείται, με στόχο την πρόληψη και την αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news