facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Ανείπωτη τραγωδία στους Φούρνους Ικαρίας - Γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη ο 11χρονος που πνίγηκε

Ένα άκρως θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στους Φούρνους Ικαρίας, όπου ένα 11χρονο αγόρι ανασύρθηκε νεκρό από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας στην Πλάκα. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για το παιδί του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη.

Το παιδί είχε φύγει από το σπίτι περίπου στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης 10/8, αλλά δεν επέστρεψε. Λόγω της πολύωρης απουσίας του, η μητέρα του περίπου στις 6 το απόγευμα ενημέρωσε τις Αρχές ανησυχώντας για το παιδί της.

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό οι οποίες είχαν τραγική κατάληξη, καθώς ο ανήλικος εντοπίστηκε νεκρός στις 20:30. Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί ποιος εντόπισε το παιδί, καθώς μία εκδοχή αναφέρει ότι βρέθηκε από δύτες και μία άλλη, ότι το πτώμα του 11χρονου βρέθηκε από έναν περίοικο.

Για τον θάνατο του ανήλικου αναφέρθηκε ότι μπλέχτηκε σε δίχτυα δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, ωστόσο, η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν.

Το αγόρι διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αγροτικό Ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το λιμενικό τμήμα των Φούρνων, διενεργεί τις έρευνες για την υπόθεση.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news