facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Φιλοξενούσε 91 παράτυπους μετανάστες σε ξενοδοχείο στη Ρόδο

Δεκάδες μη νόμιμους μετανάστες που είχαν περάσει παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. σε ένα ξενοδοχείο στην Ιαλυσό της Ρόδου, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ένας 49χρονος από την Ουγγαρία που συνελήφθη μαζί με το δεξί του χέρι, έναν 23χρονο Παλαιστίνιο.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης που έγινε αιφνιδιαστικά, συνελήφθησαν στα δωμάτια του ξενοδοχείου 91 αλλοδαποί που είχαν φτάσει στη Ρόδο πριν από 15 ημέρες χωρίς να διαθέτουν ταξιδιωτικά έγγραφα και περίμεναν να μεταφερθούν σε χώρες της δυτικής Ευρώπης. Μάλιστα, πλήρωναν 50 ευρώ την ημέρα ο καθένας για την διαμονή του, με τον Παλαιστίνιο να έχει αναλάβει την είσπραξη των χρημάτων τα οποία παρέδιδε στον Ούγγρο ιδιοκτήτη.

Μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου και ο άμεσος συνεργός του θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών. Η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβωθεί η συμμετοχή και άλλων στο κύκλωμα, ενώ για τους 91 μετανάστες έχει κινηθεί η διαδικασία διοικητικής απέλασης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Αυγούστου είχε συλληφθεί στη Ρόδο και μια 83χρονη, όταν διαπιστώθηκε πως παραχωρούσε το σπίτι της σε οκτώ μη νόμιμους μετανάστες που και αυτοί είχαν φτάσει παράνομα από την Τουρκία, με αντίτιμο 20 ευρώ την ημέρα για τον καθένα.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news