facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Μεθυσμένος ο οδηγός στο τροχαίο που προκάλεσε τη μεγάλη φωτιά στη Χίο

Ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου το οποίο εξετράπη της πορείας του καρφώθηκε σε τοιχίο και προκάλεσε πυρκαγιά, συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Καρδαμύλης Χίου. Αυτός καθώς κατά το αλκοτέστ που του έγινε ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του νησιού (σ.σ. συνέπεια του τροχαίου ατυχήματος), κατελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία τόσο από την ΕΛΑΣ όσο και από την Πυροσβεστική, τόσο για την τροχαία παράβαση όσο και για εμπρησμό από αμέλεια.

Σημειώνεται ότι μετά το τροχαίο πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (30/7) σε πευκόδασος στο χωριό Διευχά στη Χίο, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική. Οι δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεσή της ενισχύθηκαν.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δύσβατο σημείο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν απειλείται άμεσα προς ώρας κάποιος οικισμός ωστόσο προληπτικά σήμερα λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα εστάλη μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους των χωριών Διευχά και Κατάβαση να απομακρυνθούν από τους οικισμούς τους και να κινηθούν προς Βολισσό.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news