facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Βόλος: Ζευγάρι «κυνηγών» χαλκού είχε ρημάξει τις εγκαταστάσεις εταιρείας

Δεν πρόλαβε να εξαφανιστεί ένα ζευγάρι «κυνηγών» χαλκού που λεηλάτησαν τις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας σε περιοχή του Βόλου, μέρα-μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς συνελήφθησαν μέσα σε λίγα λεπτά από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Ο 24χρονος άνδρας και η συνομήλική του έφτασαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στις εγκαταστάσεις και, αφού παραβίασαν την εξωτερική πόρτα της περίφραξης του οικοπέδου, άρπαξαν από αυτό μία εξωτερική μονάδα κλιματισμού. Στη συνέχεια, εισέβαλαν στο κτίριο της εταιρείας παραβιάζοντας την είσοδο και ξήλωσαν γειώσεις ενωμένες με χαλκό μήκους δέκα μέτρων.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι δράστες ακινητοποιήθηκαν και στο όχημα που επέβαιναν, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα που αποδόθηκαν στον υπεύθυνο των εγκαταστάσεων της εταιρείας, καθώς και ένα σκεπάρνι και ένας κάβουρας. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού, ενώ εξετάζεται αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες λεηλασίες.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news