facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Κάλυμνος: Απαράδεκτες καταστάσεις στο νοσοκομείο, επιτέθηκαν στον μοναδικό ακτινολόγο!

Εικόνες ντροπής με επίθεση και τραμπουκισμό γιατρού στην Κάλυμνο.

Θύμα ο μοναδικός ακτινολόγος που έχει απομείνει στο νοσοκομείο, ο οποίος παρέχει τις υπηρεσίες του στο ακριτικό νησί με σύμβαση ορισμένου χρόνου, παρά τα σοβαρά κενά που υπάρχουν.

Όλα έγιναν στις 20 Απριλίου όταν κατά την διάρκεια εξέτασης, ο ασθενής που βρισκόταν εντός του αξονικού τομογράφου, φέρεται να «άκουσε φωνές» με αποτέλεσμα να του προκαλέσει ενόχληση. Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο του νησιού, επιτέθηκε λεκτικά στον γιατρό και εν συνεχεία τον «έσπρωξε με βία προκειμένου να τον βγάλει έξω από το ιατρείο». Μάλιστα φέρεται ο ασθενής να άρπαξε τον γιατρό από τον γιακά και να τον πέταξε στον τοίχο.

Ο ακτινολόγος βγήκε από την αίθουσα με σκοπό να ενημερώσει την αστυνομία και τότε όπως κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, δέχτηκε επίθεση και από τον συνοδό του ασθενή. Για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση ο ιατρικός σύλλογος του νησιού στην οποία τονίζεται πως « οι ενέργειες αυτές είναι καταδικαστέες και αναμένουμε τη δημόσια τοποθέτηση της Διοίκησης του νοσοκομείου ούτως ώστε το Δ.Σ του Ι.Σ.Ε.Κ να αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες του». Παράλληλα διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση για το συμβάν.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news