facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Τζο Μπάιντεν: Με ένα τρίλεπτο βίντεο ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για το 2024

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για δεύτερη τετραετή θητεία σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο το πρωί της Τρίτης, καλώντας τους ψηφοφόρους να τον αφήσουν «να τελειώσει αυτή τη δουλειά» απέναντι σε μια νέα πιθανή υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ.

Στο βίντεο τριών λεπτών και τεσσάρων δευτερολέπτων , ο Τζο Μπάιντεν λέει ότι πέρασε τα πρώτα του χρόνια στην εξουσία παλεύοντας για τη δημοκρατία και την ελευθερία. Και προειδοποιεί ότι οι «εξτρεμιστές MAGA» σε όλη τη χώρα - χρησιμοποιώντας το σύνθημα του Τραμπ «Κάνε την Αμερική Μεγάλη ξανά» - απειλούν αυτές τις ελευθερίες.


«Όταν υπέβαλα υποψηφιότητα για πρόεδρος πριν από τέσσερα χρόνια, είπα ότι βρισκόμαστε σε μια μάχη για την ψυχή της Αμερικής. Και είμαστε ακόμα», λέει ο κ. Μπάιντεν στο βίντεο, προσθέτοντας αργότερα: «Γι' αυτό είμαι υποψήφιος ξανά.

Η επίσημη δήλωση της υποψηφιότητας του κ. Μπάιντεν έρχεται τέσσερα χρόνια πριν από την ημέρα που είπε ότι θα διεκδικούσε την προεδρία το 2019, υποστηρίζοντας τότε ότι ήταν ζωτικής σημασίας να αποτραπεί ο κ. Τραμπ να κερδίσει μια δεύτερη θητεία, γράφουν οι ΝΥΤ.

Ο Τζο Μπάιντεν το πέτυχε το 2020. Αλλά εάν τελικά ο Ντοναλντ Τραμπ κατέβει υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων - είναι επί του παρόντος ο πρώτος - η κληρονομιά του τωρινού Αμερικανού προέδρου θα καθοριστεί από το αν θα μπορέσει να εμποδίσει ξανά την επιστροφή του Τραμπ στην εξουσία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν αναφέρεται ονομαστικά τον Τραμπ στο βίντεο. Αλλά το υποκείμενο είναι σαφές - ξεκινά με σκηνές της επίθεσης στις 6 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο.

Όταν ο Τζο Μπάιντεν ακούγεται να λέει τις λέξεις «εξτρεμιστές MAGA», η οθόνη αναβοσβήνει μια φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ με το χέρι του στον ώμο του κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις, ενός άλλου πιθανού Ρεπουμπλικανού αντιπάλου.

«Κάθε γενιά Αμερικανών αντιμετώπισε μια στιγμή που έπρεπε να υπερασπιστεί τη δημοκρατία», λέει ο κ. Μπάιντεν. «Να υπερασπιστούμε τις προσωπικές μας ελευθερίες. Να υπερασπιστεί το δικαίωμα της ψήφου και τα πολιτικά μας δικαιώματα. Και αυτή είναι η στιγμή μας», αναφέρει επιπλέον το βίντεο. 

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news