facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Γερμανία: Πυροβολισμοί στο Αμβούργο – Αναφορές για τουλάχιστον επτά νεκρούς και πολλούς τραυματίες

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί ακόμα τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς στην πόλη του Αμβούργου της βόρειας Γερμανίας, μετέδωσε το βράδυ της Πέμπτης (09/03) το Focus Online και αναμετάδωσε το Reuters, επικαλούμενο την πυροσβεστική υπηρεσία.

Οι δράστες, σύμφωνα με το Focus τράπηκαν σε φυγή μετά τους πυροβολισμούς ενώ οι Αρχές αλλά και γιατροί βρέθηκαν άμεσα στο σημείο.

Σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης και όπως αναμεταδίδει η Deutsche Welle οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά ενώ οι κάτοικοι που ζούσαν κοντά στο σημείο ειδοποιήθηκαν από τις Αρχές να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω της αστυνομικής επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «BILD», η αστυνομία της πόλης έκανε λόγο για «σοβαρή κατάσταση». Οι πολίτες ειδοποιήθηκαν μέσω της εφαρμογής έγκαιρης προειδοποίησης έκτακτης ανάγκης στα κινητά τους τηλέφωνα, «να αποφύγουν την περιοχή της επίθεσης, να βρουν άμεσα καταφύγιο σε κτίριο και να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνό τους μόνο σε περίπτωση απόλυτης ανάγκης, προκειμένου να μην καταρρεύσει το δίκτυο».

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news