facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Καθυστερήσεις στην ταχυδρομική εξυπηρέτηση ανακοίνωσαν τα ΕΛΤΑ

Για ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην ταχυδρομική εξυπηρέτηση του κοινού, λόγω της σφοδρής κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που πλήττει την χώρα, ενημερώνει ο Όμιλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Ομίλου τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας από τη μεγάλη χιονόπτωση και η απαγόρευση απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια δεν επιτρέπουν την πλήρη εκτέλεση του έργου, ενώ τα καταστήματα ΕΛΤΑ θα παραμείνουν κλειστά στις περιοχές στις οποίες οι αρμόδιες αρχές ανακοινώνουν υποχρεωτικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων.

«Ο Όμιλος ΕΛΤΑ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Ομίλου.

Τι θα ισχύει για τις τράπεζες αύριο Δευτέρα 6/2

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών με ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή (5/2) διευκρινίζει ότι μεγάλος αριθμός τραπεζικών καταστημάτων ενδέχεται να μην εκτελεί συναλλαγές για το κοινό, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, την Δευτέρα (6/2), ιδίως σε όσες περιοχές πλήττονται από την κακοκαιρία, μεταξύ αυτών ο Βόρειος Τομέας της Περιφέρειας Αττικής και η περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας.

Ως εκ τούτου συνιστάται όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΕΤ οι συναλλασσόμενοι:

  • να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις επισκέψεις τους στα καταστήματα και
  • πριν την μετάβαση τους σε αυτά, να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, με το συγκεκριμένο κατάστημα.

Οι λοιπές τραπεζικές λειτουργίες και ηλεκτρονικές πληρωμές και απαραίτητες εκκαθαρίσεις συναλλαγών θα διενεργούνται κανονικά.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news