facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Ανοιχτή η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας μέχρι και τον κόμβο των Οινοφύτων για ΙΧ και λεωφορεία μέχρι τις 22:00

Ήρθη η απαγόρευση κυκλοφορίας των Ι.Χ. αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία Αττικής, η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι και τον κόμβο των Οινοφύτων αποκαταστάθηκε καθώς και από τη Θήβα έως και την Αταλάντη. Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες αλλά η χρήση τους εξαρτάται από την κατάσταση της κακοκαιρίας.

Η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας για τα επιβατικά οχήματα που διαθέτουν προληπτικά χιονοαλυσίδες θα επιτρέπεται μέχρι τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου.

Κανονικά η κίνηση των λεωφορείων

«Πράσινο φως» έδωσε εν τω μεταξύ η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας στα λεωφορεία που είχαν ακινητοποιηθεί σε μοτέλ κατά μήκος της εθνικής οδού να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς Αθήνα.

Παράλληλα έπαυσαν να ισχύουν και τα μέτρα ακινητοποίησης των λεωφορείων που είχαν ληφθεί το μεσημέρι και έτσι μετά τα ΙΧ και τα λεωφορεία, τουριστικά και συγκοινωνίας, ταξιδεύουν απρόσκοπτα προς την Αθήνα.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news