facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Όταν ο Πολάκης δήλωνε πως ο ΣΥΡΙΖΑ τη δεύτερη φορά θα καταργήσει τις Ανεξάρτητες Αρχές

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται διαπρύσιος κήρυκας της διαφάνειας και κυρίως ακραιφνής υποστηρικτής των Ανεξάρτητων Αρχών και επιτίθεται στη Δικαιοσύνη στοχοποιώντας τον Ισίδωρο Ντογιάκο. Όταν όμως τον Δεκέμβριο του 2021 ο Παύλος Πολάκης δήλωνε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τη δεύτερη φορά τις Ανεξάρτητες Αρχές και την ΑΑΔΕ ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είχε αντιδράσει ενώ και η Κουμουνδούρου είχε αποφύγει να απαντήσει στη ΝΔ που είχε καταγγείλει το γεγονός.

Η υποκρίσια του ΣΥΡΙΖΑ και του επικεφαλής του, ο οποίος από την πλευρά του έχει δηλώσει πως τη δεύτερη φορά πρέπει το κόμμα του ως κυβέρνηση να ελέγξει «τους αρμούς της εξουσίας», είναι κάτι περισσότερο από εμφανής πλέον. Πολύ δε περισσότερο μετά τις αναφορές του και την επίθεση κατά του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Τι είχε πεί όμως και είχε καταγραφεί, ο Παύλος Πολάκης χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση και διάψευση από τον ΣΥΡΙΖΑ;

Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στην Ηλιούπολη στις 13 Δεκεμβρίου του 2021 περιέγραφε τι ακρίβως θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αφού καταλάβει εκ νέου την εξουσία. Βάλλοντας κατά της Αρχής Διαφάνειας σημείωνε ότι δεν πρέπει να «κρατήσουμε αυτή την Αρχή» προσθέτοντας: «Όπως και κάποιες άλλες αρχές, για παράδειγμα την ΑΑΔΕ που έχει αυτονομία, δεν πρέπει να έρθει υπό πολιτικό έλεγχο;».

Μάλιστα η ΝΔ είχε εκδώσει και ανακοίνωση χωρίς να λάβει απάντηση τονίζοντας πως «Ο κ. Πολάκης, αυτή τη φορά άφησε κατά μέρος τα εμβόλια και προχώρησε σε εξειδίκευση της γραμμής του κ. Τσίπρα περί “ελέγχου των αρμών της εξουσίας”» προσθέτοντας ότι «μιλώντας σε κομματική εκδήλωση είπε ότι τη “δεύτερη φορά” ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να καταργήσει Ανεξάρτητες Αρχές. Έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στην ΑΑΔΕ, η οποία, κατά τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, “πρέπει να περάσει υπό πολιτικό έλεγχο”».

Και κατέληγε η ανακοίνωση: «Δέσμιοι της ίδιας ολοκληρωτικής λογικής, αδυνατούν να αντιληφθούν πώς λειτουργεί η δημοκρατία σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Εξακολουθούν να πορεύονται με οχήματα το μίσος και τον διχασμό. Μόνο που το 2021 δεν είναι 2014».

fimotro

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news