facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Τουρκία- Τσελίκ: Απειλές κατά Μητσοτάκη και Δένδια

Ειρωνίες, προσβολές και απειλές κατά της Ελλάδας και προσωπικά κάτα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, εκτόξευσε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, Ομέρ Τσελίκ.

Μιλώντας σήμερα Πέμπτη (24/11) μετά τη συνεδρίαση της ΚΕ, υπό την προεδρία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος στο ταξίδι του Νίκου Δένδια και την απόπειρα παγίδευσής του στη Λιβύη, απείλησε λέγοντας:

«Αν ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας τρέξουν να πάνε σε χώρες, όπου που η Τουρκία προσπαθεί να βελτιώσει τις σχέσεις της ή τις έχει βελτιώσει, να γνωρίζουν ότι θα κάνουμε τέτοια βήματα, που ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας θα κάνουν βόλτες στον αέρα και δεν θα μπορούν καν να προσγειωθούν σε αυτές τις χώρες».

Συνεχίζοντας να αναφέρεται στον κ. Δένδια σημείωσε:

«Μια τέτοια άθλια κατάσταση σπάνια συναντάται. Όταν ήταν έτοιμος να κατέβει από το αεροπλάνο, δεν κατέβηκε. Απογειώθηκε με παιδαριώδη τρόπο. Όταν δεν του δόθηκε άδεια προσγείωσης, πήγε στη Μάλτα. Μπορεί η διπλωματία ενός κράτους να εκπροσωπείται με παράλογες κινήσεις; Το κίνητρό τους να δράσουν ενάντια στην Τουρκία» είπε και συνέχισε με ειρωνίες:

«Κάναμε πλάκα μεταξύ μας: Όταν ο Πρόεδρός μας έσφιξε τα χέρια με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο, είπαμε: «Ο Δένδιας θα πάει εκεί αύριο το πρωί. Και πράγματι έτσι έγινε. Τώρα, βρίσκονται σε εγρήγορση».

«Όλοι ξέρουν ότι είναι το κακομαθημένο παιδί της Ευρώπης. Αυτό που πρέπει να κάνει η Ελλάδα είναι να λύσει τα προβλήματα στο τραπέζι. Σημειώνουμε τι έκαναν κατά της Τουρκίας», σημείωσε.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news