facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Nίκος Παππάς: Δεκτή η άρση ασυλίας του από την Ολομέλεια – «Ψάξτε όσο θέλετε, θα σκάτε στα δικά σας σκάνδαλα»

Δεκτή έγινε η εισαγγελική αίτηση της άρσης ασυλίας του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, που αφορά το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης κατ΄ εξακολούθηση, κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια με 180 θετικές ψήφους έναντι 99 κατά.

Ο Νίκος Παππάς υπεραμύνθηκε στην Ολομέλεια κατά της άρσης ασυλίας που ζητάει η εισαγγελία από την Βουλή σχετικά με τις καταθέσεις του στην Προανακριτική Επιτροπή στην υπόθεση Παπαγελόπουλου και την εμπλοκή του στην υπόθεση των παρεμβάσεων στην Δικαιοσύνη, με προσωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, της οποίας η εξεταστική επιτροπή ολοκληρώθηκε σήμερα.

Ο Νίκος Παππάς προειδοποίησε τους βουλευτές της ΝΔ πως «θα έρθει η ώρα που θα πληρώσετε», απέδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκης ότι είναι αρχηγός του παρακρατικού μηχανισμού που στήθηκε για να παρακολουθούνται πολιτικοί του αντίπαλοι και τόνισε ότι «είναι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ενορχηστρώνει την παρακρατική επιχείρηση παρακολούθηση».

Ακόμη, κατήγγειλε την ΕΥΠ για παράνομη «κοπτοραπτική» στις συνομιλίες του και υποστήριξε ότι όλα αυτά που αναφέρονται στο αίτημα της εισαγγελίας έχουν «πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων» από τη δικαιοσύνη και εσείς «τα κάνετε φειγ- βολάν για να με συκοφαντήσετε».

Πρόσθεσε ότι «η διαρκής στοχοποίησή μου σας έχει καταστήσει καταγέλαστους, χτυπήστε μας όσο θέλετε μας κάνετε πιο δυνατούς, ψάξτε όσο θέλετε γιατί όσο ψάχνετε πέφτετε πάνω σε δικές σας αμαρτίες» και προειδοποίησε τους βουλευτές της ΝΔ ότι «περίπου 60 από εσάς δεν θα είστε στην επόμενη Βουλή».

«Ο ελεγχόμενος για υποκλοπές Μητσοτάκης πίσω από μια κακόγουστη φάρσα»

«Ο ελεγχόμενος για υποκλοπές, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται πίσω από μια κακόγουστη φάρσα παρακολουθήσεων πολιτικών αντιπάλων της ΝΔ και επιχειρηματιών», δήλωσε ακόμα ο Νίκος Παππάς ενώ ενέπλεξε στην αγόρευσή του τις υποθέσεις του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια σε ανήλικο, του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και του Κολωνού μιλώντας για υποψίες συγκάλυψης.

Ειδικότερα, για την τελευταία φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού είπε πως αυτή αφορά στέλεχος ΝΔ «όχι συλλήβδην την παράταξη σας» και πρόσθεσε ότι «θα περίμενε κανείς μεγαλύτερο άγχος από εσάς αν βγουν όλα τα ονόματα των 213 δυνητικών παιδοβιαστών», σημειώνοντας πως «ο κατηγορούμενος κάθαρμα διοργάνωνε εκδηλώσεις Πατούλη και η σύζυγός του είναι εκλεγμένη στην παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη.

«Θα περιμέναμε», είπε στους βουλευτές της ΝΔ «να είστε η αιχμή του δόρατος για αποκαλύψεις» και «κάθε στιγμή που περνάει το αίσθημα για συγκάλυψη θα γενικεύεται».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news