facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Βόρεια Κορέα: Απειλητικός ο Κιμ Γιονγκ Ουν μετά τις νέες δοκιμές πυραύλων – «Έτοιμοι για πραγματικό πόλεμο»

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε σήμερα (13.10.2022) βαλλιστικό πύραυλο προς την Ανατολική Θάλασσα, όπως ανακοίνωσε το γενικό επιτελείο Εθνικής Άμυνας της Νότιας Κορέας και ο Κιμ Γιονγκ Ουν πανηγυρίζει, κάνοντας λόγο για ετοιμότητα σε συνθήκες «πραγματικού πολέμου».

«Οι πυρηνικές δυνάμεις μάχης… απέδειξαν ξανά την πλήρη ετοιμότητά τους για πραγματικό πόλεμο για να θέσουν τους εχθρούς υπό τον έλεγχό τους», δήλωσε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως μεταδίδει το κρατικό Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων της χώρας (KCNA).

Σημειώνεται, επίσης, ότι το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ έκανε λόγο για «ισχυρά στρατιωτικά αντίμετρα» μετά τα πυρά πυροβολικού από τη Νότια Κορέα, σύμφωνα με το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Παράλληλα, η ένταση κλιμακώνεται στην κορεατική χερσόνησο, με τη Σεούλ να δηλώνει νωρίτερα σήμερα ότι νοτιοκορεατικά μαχητικά αναχαίτισαν περίπου 10 βορειοκορεατικά στρατιωτικά αεροσκάφη τα οποία πέταξαν κοντά στα σύνορα των δύο χωρών, στο δεύτερο επεισόδιο τέτοιου τύπου αυτήν την εβδομάδα.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επίβλεψε την 26η δοκιμή πυραύλων για φέτος

Ρεκόρ κάνουν οι δοκιμές όπλων φέτος στη Βόρεια Κορέα, καθώς χθες δοκίμασε άλλους δύο στρατηγικούς πυραύλους Κρουζ μεγάλου βεληνεκούς, με τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν να εκφράζει ικανοποίηση για την επιτυχή επίδειξη της δυνατότητας των ενόπλων δυνάμεών του να προχωρήσουν σε πλήγματα με πυρηνικά όπλα.

 

Όλες αυτές οι δοκιμές «φούντωσαν» τις ανησυχίες πως η Πιονγκγιάνγκ μπορεί να προχωρήσει στην πρώτη της δοκιμή πυρηνικού όπλου από το 2017 και έβδομη συνολικά. Στη χθεσινή της δοκιμή, οι πύραυλοι της Βόρεια Κορέας διένυσαν 2.000 χιλιόμετρα πάνω από τη θάλασσα, τόνισε το KCNA.

Οι πύραυλοι που δοκίμασε η Βόρεια Κορέα, συμπληρώνοντας πως έπληξαν τους στόχους τους, χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news