facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Καιρός: Ξεκινάει τριήμερο με καταιγίδες ακόμη και χαλάζι – Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός από το βράδυ που θα συνεχιστεί τα ξημερώματα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Η κακοκαιρία, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό, θα κρατήσει μέχρι και το πρωί της Κυριακής.

Όπως επισημαίνει ο κύριος Αρνιακός στο newsit.gr, η κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει την χώρα μας “θα επηρεάσει κυρίως την δυτική και νότια Ελλάδα με ισχυρές βροχές, καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και για λίγο, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από πολύ δυνατούς τοπικούς ανέμους. Έτσι λοιπόν, από το βράδυ της Πέμπτης περιμένουμε κυρίως στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά αυτά τα φαινόμενα, τα οποία από την Παρασκευή, θα επεκταθούν και στη δυτική Πελοπόννησο και μέχρι το μεσημέρι θα έχουν φτάσει στην ανατολική Πελοπόννησο, σταδιακά στις δυτικές Κυκλάδες και αργότερα στην Κρήτη”.

Και την Παρασκευή περιμένουμε βροχές και σποραδικές καταιγίδες και στην Αττική από το πρωί μέχρι και το βράδυ, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, ενώ “ισχυροί βοριάδες σιγά σιγά θα φτάσουν τα 7 μποφόρ ενώ το Σάββατο και την Κυριακή τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Αυτό θα έχει ως συνέπεια τη σταδιακή υποχώρηση της θερμοκρασίας, η οποία θα φτάσει στη Βόρεια Ελλάδα τους 20-21 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά τους 22-23.

Από το Σάββατο και μετά σιγά σιγά και κυρίως την Κυριακή, ο καιρός βελτιώνεται, θα παραμείνουν όμως οι ισχυροί Βοριάδες. Η θερμοκρασία από την Κυριακή και κυρίως την Δευτέρα και την Τρίτη θα ξεκινήσει σιγά σιγά να ανεβαίνει και θα φτάσει τους 24-25, τοπικά 26 βαθμούς Κελσίου”.

Δεν αποκλείεται να έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα. Στην δυτική Ελλάδα, όπως τονίζει ο Τάσος Αρνιακός, “τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, θα έχουμε ραγδαίες βροχές από το βράδυ της Πέμπτης. Δεν αποκλείεται στην δυτική Πελοπόννησο, στην Αχαΐα, την Μεσσηνία, την Ηλεία να έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα”.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news