facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Δικηγόρος Μαρίας Καρρά στο iEidiseis: «Αιφνιδιασμός» με την απόρριψη της προσφυγής για την κληρονομιά Τράγκα

Για «αιφνιδιασμό» και πρωτόγνωρη δικαστηριακή πρακτική μίλησε στο iEidiseis ο συνήγορος της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Θόδωρος Μαντάς, σχολιάζοντας την απόφαση του συμβουλίου πλημμελειοδικών, που απέρριψε το αίτημά της να αρθεί η διάταξη της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, με την οποία έχει δεσμευτεί η τεράστια περιουσία του εκδότη - δημοσιογράφου.

Ο κ. Μαντάς τόνισε ότι, «δεν είναι σύνηθες και είναι τουλάχιστον παράδοξο και σε κάθε περίπτωση πρωτοφανές, κυριολεκτικά στην καρδιά του καλοκαιριού και εν μέσω θερινών τμημάτων, την Παρασκευή 29 Ιουλίου, να υποβάλλεται η εισαγγελική πρόταση και την Δευτέρα 1η Αυγούστου, να εισάγεται στο δικαστικό συμβούλιο και να εκδίδεται αυθημερόν το βούλευμα με το οποίο απορρίπτεται συλλήβδην η προσφυγή κατά της διάταξης της αρχής για το ξέπλυμα χρήματος, το οποίο περιορίζεται σε σαφή αναφορά και παραπομπή στην πρόταση την εισαγγελική».

Ο συνήγορος εξήγησε ότι, συνήθως μεσολαβεί δεκαήμερο, μεταξύ της κατάθεσης της πρότασης της έκδοσης του βουλεύματος.

Και συμπλήρωσε ότι η εντολέας του «αποστερήθηκε το δικαίωμά της να αμφισβητήσει και να αντικρούσει την εισαγγελική πρόταση».

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news