facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Νέο σώου Ακάρ: «Κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο κι ένα ψέμα από την Ελλάδα»

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος βρέθηκε στο Akşehir σε εκδήλωση με τις οικογένειες των θυμάτων κατά τη διάρκεια στρατιωτικών επιχειρήσεων και βετεράνων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «Ημέρα Τιμής», άδραξε και πάλι την ευκαιρία να επιτεθεί στην Ελλάδα.

Αυτή τη φορά, όχι μόνον κατηγόρησε την Ελλάδα ότι ψεύδεται όσον αφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά επιχείρησε να καλλιεργήσει την εικόνα πως στη χώρα μας το εθνικό μέτωπο κάθε άλλο παρά αρραγές είναι.

Συγκεκριμένα, ο Ακάρ υποστήριξε πως στην Ελλάδα «συγκεκριμένα άτομα» προβαίνουν νυχθημερόν σε δηλώσεις και ενέργειες που αυξάνουν την ένταση ανάμεσα στις δύο χώρες.

«Εμείς ως Τουρκία πάντοτε λέμε να συναντηθούμε, να συζητήσουμε και να λύσουμε τα μεταξύ μας θέματα με διάλογο. Αλλά δυστυχώς η Ελλάδα σε αυτό το θέμα, ούτε μιλάει, ούτε έρχεται στο τραπέζι, ούτε ακούει από λόγια, ούτε τερματίζει τα ψέματα. Κάθε λεπτό και ένα ψέμα, κάθε δευτερόλεπτο και ένα ψέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ακάρ. Λες και δεν ήταν για παράδειγμα ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που με το περίφημο πλέον «Μητσοτάκης γιόκ» ξέκοψε κάθε πεδίο συνεννόησης, χολωμένος για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τα όσα ανέφερε κατά την ομιλία του στο Κονγκρέσο.

Όμως ο Ακάρ προσπάθησε και να «σπείρει ζιζάνια» στο εσωτερικό της Ελλάδας, λέγοντας: «Τα λάθη της Ελληνικής κυβέρνησης είναι τέτοια που πλέον είναι διακριτά από κάποιους Έλληνες πολιτικούς, απόστρατους στρατηγούς, ναυάρχους, από κάποιους ακαδημαϊκούς, από ΜΜΕ και κάποιους λογικούς Έλληνες που άρχισαν πλέον να τα βλέπουν. Και αυτοί που βλέπουν πως αυτά που γίνονται είναι λάθος, παίρνουν πλέον θέση ενάντια σε αυτά που γίνονται…».

Ο Ακάρ δεν παρέλειψε βέβαια να τονώσει και το ηθικό των παρευρισκομένων στην εκδήλωση λέγοντας: «Εμείς έχουμε δίκιο και επειδή έχουμε δίκιο είμαστε και ισχυροί. Είμαστε έτοιμοι να συνομιλήσουμε σε κάθε είδους τραπέζι. Αλλά από την άλλη πλευρά είμαστε αποφασισμένοι, αφοσιωμένοι και ευτυχώς και πολύ ικανοί στο να μην επιτρέψουμε κανενός είδους τετελεσμένο και να μην επιτρέψουμε και οποιαδήποτε παραβίαση των δικαιωμάτων, ούτε των δικών μας, αλλά ούτε και των Τουρκοκυπρίων αδελφών μας».

haberler.com/onalert

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news