facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Κυριάκος Μητσοτάκης στους πολιτικούς αρχηγούς: Ούτε εκλογές, ούτε ανασχηματισμός – Φύγετε για διακοπές

«Ούτε εκλογές, ούτε ανασχηματισμός. Φύγετε για διακοπές». Αυτό φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους πολιτικούς αρχηγούς στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο κατά την 48η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν αναφερθεί στις εκλογές, είχε έναν χιουμοριστικό διάλογος με τον Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο μόνος που είχε διάθεση να κάνει κουβέντα ήταν ο κ. Κουτσούμπας» με τον ίδιο να σπεύδει να του απαντήσει «εγώ στόμα έχω και μιλιά δεν έχω».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο εκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Εμείς θα συνεχίσουμε τις περιοδείες μας. Θα φανεί ποιος έχει την καλύτερη πολιτική φυσική κατάσταση. Ούτε εκλογές θα γίνουν ούτε ανασχηματισμός. Φύγετε για διακοπές άνετα».

Αναφέρθηκε και στην ενεργειακή κρίση λέγοντας πως «για να υπάρχει έκτακτη Σύνοδος Κορυφής πρέπει να υπάρχει και πραγματικό αντικείμενο. Κάνουμε πολλές κινήσεις σε επίπεδο Ε.Ε για το 15% (φυσικό αέριο)».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης είπε πως στις 15 Αυγούστου θα βρεθεί στο Μόντρεαλ του Καναδά με ομογενείς, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας περιέγραψε πως πέρασε γρήγορα τον κορονοϊό ενώ δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news