facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες στην Αττική – Οι κεραυνοί κάνουν τη νύχτα μέρα

Η κακοκαιρία χτυπάει και την Αττική με πολλές περιοχές να έχουν έντονη βροχόπτωση και πολλοί κεραυνοί «σκίζουν» τον ουρανό. Από το πρωί της Δευτέρας μεγάλα προβλήματα έχει προκαλέσει ο καιρός και στην υπόλοιπη χώρα.

Μάλιστα για προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στο Μαρούσι και στις γύρω περιοχές κάνουν λόγω αναγνώστες του newsit.gr ενώ σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας οι οδηγοί έχουν ταλαιπωρηθεί.

 

Το φαινόμενο αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στους δρόμους τη νύχτα.

Δείτε εδώ live τους κεραυνούς που πλήττουν την Αττική και την υπόλοιπη χώρα

Καιρός αύριο: Ακραία φαινόμενα σε πολλές περιοχές

Ακραία φαινόμενα θα «δώσει» ο καιρός αύριο, Τρίτη (07.06.2022). Κύρια χαρακτηριστικά του θα είναι οι κεραυνοί και οι τοπικές χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει κι άλλη πτώση.

Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ηπειρωτική Ελλάδα. Τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους ισχυρά, από τις προμεσημβρινές ώρες στη Μακεδονία και από το μεσημέρι στη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά και τη δυτική και κεντρική Πελοπόννησο και θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κατά 5 με 6 βαθμούς και δεν θα ξεπεράσει στις περισσότερες περιοχές τους 28 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Το σύστημα καταγραφής κεραυνών «ΖΕΥΣ»

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες αλλά και χαλαζοπτώσεις σημειώθηκαν τη Δευτέρα 06/06 στα ηπειρωτικά, επιβεβαιώνοντας τις προγνώσεις για ενισχυμένη αστάθεια. Το μεγαλύτερο ύψος βροχής έως τις 20:00 περίπου καταγράφηκε στην Κοίμηση Σερρών (29 χιλιοστά) ενώ το σύστημα καταγραφής κεραυνών «ΖΕΥΣ» κατέγραψε περίπου 7400 κεραυνούς, 6300 επάνω από την ξηρά και 1100 επάνω από τη θάλασσα. 

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news