facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αύριο στις 12 το μεσημέρι η ομιλία του Βολοντιμίρ Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή

Στην Βουλή των Ελλήνων θα απευθυνθεί μέσω τηλεδιάσκεψης ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι με τον πόλεμο στην Ουκρανία να εισέρχεται στην 43η ημέρα. Η ομιλία του Ουκρανού ηγέτη θα αρχίσει στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης (07.04.2022).

Η ομιλία του Βολοντιμίρ Ζελένσκι για τις τελευταίες εξελίξεις στον πόλεμο στην Ουκρανία αναμένεται να διαρκέσει 10′ με 15′ λεπτά της ώρας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο πρόεδρος της Ουκρανίας θα αναφερθεί στην τελική επίθεση της Ρωσίας στο Ντονμπάς, αλλά και στην αποχώρηση των εισβολέων γύρω από την πόλη του Κιέβου.

Η παρέμβαση Ζελένσκι στο ελληνικό κοινοβούλιο υλοποιείται μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Ουκρανός ηγέτης με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, την 25η Μαρτίου.

Εκτός του προέδρου της ελληνικής κυβέρνησης, την ομιλία Ζελένσκι θα παρακολουθήσουν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και του ΠΑΣΟΚ / Κίνημα Αλλαγής.

Απούσα θα είναι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ, που ήταν εξαρχής αντίθετη,  «καθότι και ο Ζελένσκι είναι μέρος του προβλήματος, επικεφαλής μίας αντιδραστικής κυβέρνησης, που έχει συνταχθεί με το στρατόπεδο των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news