facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ανέστειλε τις δοκιμές του ρωσικού εμβολίου

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) πάγωσε τη διαδικασία δοκιμής του ρωσικού εμβολίου Sputnik V κατά του κορονοϊού. Ο έλεγχος για την έγκριση του εμβολίου έχει ανασταλεί επί του παρόντος, σύμφωνα με τον EMA. Αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει τίποτα γύρω σχετικά με αυτό το  εμβόλιο, δήλωσε ο επικεφαλής του Τμήματος Κλινικών Μελετών, Φέργκους Σουίνι. «Δεν έχουμε καμία επαφή με τις ρωσικές αρχές αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε, χωρίς να αναφέρει τους λόγους.

Δεν είναι σαφές, όπως αναφέρουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, εάν η διακοπή της επικοινωνίας σχετίζεται με τον πόλεμο στην Ουκρανία, αναφέρει το Tanjug. Ο Sweeney δεν αναμένει ότι η διαδικασία δοκιμής του εμβολίου θα συνεχιστεί σύντομα.

Πριν από ένα χρόνο, ο EMA ξεκίνησε τη διαδικασία ελέγχου του Sputnik αναλύοντας τα έγγραφα για το ρωσικό εμβόλιο, αν και δεν υπήρξε αίτημα για έγκριση του εμβολίου. Με αυτόν τον τρόπο, ο EMA ήθελε να επιταχύνει την έγκριση του ρωσικού εμβολίου, αλλά ο έλεγχος επιβραδύνθηκε σε αρκετές περιπτώσεις λόγω της επικαλούμενης έλλειψης σημαντικών δεδομένων.

Politika.rs /ertnews

 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news