facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στρατιώτες της Ρωσίας αυτοπυροβολούνται για να τους στείλουν πίσω – Ηχητικό ντοκουμέντο

Με τον πόλεμο στην Ουκρανία να μαίνεται για περισσότερο από τρεις εβδομάδες, τα πράγματα φαίνεται πως είναι αρκετά δύσκολα όχι μόνο για το Κίεβο. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στρατιώτες της Ρωσίας αναζητούν πυρομαχικά των Ουκρανών, προκειμένου να…. αυτοπυροβοληθούν στο πόδι και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Σχεδόν κάθε μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορές για περιστατικά με στρατιώτες της Ρωσίας που αυτομολούν και από το μέτωπο στην Ουκρανία. Ένα ηχητικό αποκαλύπτει ότι ένας Ρώσος στρατιώτης έλεγε στην μητέρα του στην μονάδα του ψάχνουν ουκρανικές σφαίρες για να αυτοτραυματιστούν, καθώς – όπως της εξήγησε – θα πρέπει μετά να τους στείλουν σε νοσοκομείο πίσω στην πατρίδα τους. 

Το ηχητικό ντοκουμέντο δημοσίευσε η Daily Mail, η οποία επικαλείται την ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών. Στο ηχητικό ακούγεται ο νεαρός να εξομολογείται στην μητέρα ότι εκείνος και άλλοι στρατιώτες σκέφτονται να πυροβολήσουν ο ένας τα πόδια του άλλου για να τους στείλουν πίσω στη Ρωσία, καθώς αν φύγουν θα αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης 8 ετών.

Ο Ρώσος στρατιώτης μάλιστα αναφέρει ότι ήδη το έχουν κάνει αυτό κάποιοι συμπολεμιστές τους. Στο ηχητικό, ακούγεται και η μητέρα του φαντάρου που τον παρακαλάει να γυρίσει πίσω στο σπίτι σώος και ασφαλής. 

Ακούστε το ηχητικό:

Μεγάλες απώλειες για τη Ρωσία

Την ίδια στιγμή, το Πεντάγωνο εκτιμά ότι τουλάχιστον Ρώσοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στις μάχες στην Ουκρανία, ενώ 14.000-21.000 έχουν τραυματιστεί. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πρόκειται για το 1/5 των 150.000 στρατιωτών που συγκέντρωσε η Μόσχα στα σύνορα πριν δοθεί η εντολή της εισβολής.

Λόγω των μεγάλων απωλειών που έχει υποστεί η Ρωσία, οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών εκτιμούν ότι κάποιες μονάδες δεν μπορούν να συνεχίσουν τις μάχες. Ωστόσο, οι βομβαρδισμοί στις πόλεις συνεχίζονται κανονικά, με θύματα πολίτες.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news