facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Θεσσαλίας

Κάλεσμα στους πολίτες της Λάρισας να παραβρεθούν στο σημερινό συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης, από τους αγρότες που βρίσκονται εδώ και μια εβδομάδα στο μπλόκο της Νίκαιας, απεύθυνε μέσω του Δικτύου Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Πλατυκάμπου, Γιάννης Κουκούτσης.


“Καλούμε τους Λαρισαίους και όσοι άλλοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο σημερινό συλλαλητήριο, να ακούσουν από εμάς, τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζουμε και όχι αυτά που λέγονται από κάποιους που προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για τα αγροτικά προβλήματα. Γνωρίζουμε ότι η κοινωνία της Λάρισας είναι μαζί μας, γιατί τα δικά μας προβλήματα είναι και δικά της. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει καμία πρόσκληση για συζήτηση ουσιαστική και όχι επικοινωνιακή. Εμείς θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας. Τις σχετικές αποφάσεις θα τις πάρουμε την Κυριακή στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιήσουμε την Κυριακή στη Νίκαια, παρουσία εκπροσώπων αγροτών από όλη την χώρα”.

Μετά το σημερινό συλλαλητήριο την σκυτάλη των κινητοποιήσεων θα πάρουν αύριο οι αγρότες των Δελερίων Τυρνάβου οι οποίοι έχουν παρατάξει τα τρακτέρ στην πλατεία του χωριού, διεκδικώντας κι αυτή με την σειρά τους λύσεις στα οξυμένα προβλήματα του αγροτικού πληθυσμού.

 

Συγκεκριμένα οι αγρότες των Δελερίων και του Αργυροπουλίου θα κινηθούν με τα τρακτέρ τους στον περιφερειακό δρόμο που ενώνει τον ΠΑΘΕ με την εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης, στο ύψος του Αμπελώνα για συμβολικό αποκλεισμό σε ώρα που θα ανακοινωθεί το απόγευμα.

Την Κυριακή οι αγρότες του Τυρνάβου μαζί με τους κτηνοτρόφους της περιοχής θα προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης, στο σημείο όπου βρίσκονται παραταγμένα τα τρακτέρ και θα ρίξουν γάλα στο οδόστρωμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news