facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Ηράκλειο: Ποινή φυλάκισης 6 μηνών στην μητέρα που δεν έστελνε το παιδί της στο σχολείο – Σύλληψη ενός ακόμα γονέα

Ποινή 6 μηνών φυλάκιση με τριετή αναστολή, επέβαλε πριν από λίγο το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, στη μητέρα αρνήτρια που είχε να στείλει στο σχολείο το 9χρονο παιδί της από το Μάρτιο του 2020.
Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη, αναγνωρίζοντας της το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου και συνυπολογίζοντας το γεγονός πως η μητέρα έστειλε σήμερα το πρωί – μετά από σχεδόν δυο χρόνια απουσίας – το παιδί της στο σχολείο.

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι φοβόταν να στείλει το παιδί της στο σχολείο και υποστήριξε πως καθαρίζει σπίτια και πλένει σκάλες για να συντηρήσει την οικογένεια της. Μάλιστα όπως είπε δεν έχει κάνει η ίδια το εμβόλιο, ούτε και το παιδί της, ενώ μπροστά στο φόβο να χάσει την επιμέλεια του παιδιού της, αποφάσισε τελικά να συμμορφωθεί και να στείλει το 9χρονο γιο της κανονικά σήμερα ξανά στο σχολείο.

Σύλληψη 47χρονου – Ο γιός του δεν πήγαινε στο σχολείο από το 2020

Στην σύλληψη ενός ακόμα γονέα προχώρησαν οι αρχές στο Ηράκλειο μετά από σχετική εισαγγελική εντολή, καθώς λόγω κορονοϊού δεν έστελνε το παιδί του στο σχολείο. Πρόκειται για έναν 47χρονο λιμενικό, πατέρα μαθητή δημοτικού που δεν έχει εμφανιστεί στο σχολείο από τον Μάρτιο του 2020. Ο 47χρονος οδηγήθηκε ενώπιον στρατιωτικού εισαγγελέα, και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την δίκη του.
Η σύλληψη του λιμενικού έρχεται λίγες μόλις μέρες έπειτα από εκείνη της 40χρονης γυναίκας που σήμερα καταδικάστηκε, για το ίδιο παράπτωμα σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή, και που δείχνει την πρόθεση της εισαγγελίας Ηρακλείου να στείλει στο ακροατήριο και τις περίπου είκοσι υποθέσεις αρνητών γονέων που εξακολουθούν να μην στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

ertnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news