facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα: “Δείχνουν” Πρεζεράκο ως “παραλήπτη” -Διαψεύδει ο ίδιος

Μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα: Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Πρεζεράκος φέρεται ως ο παραλήπτης της μελέτης που έκαναν ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο αναπληρωτής καθηγητής Θεόδωρος Λύτρας για τη κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας.

Τον… “παραλήπτη” της επίμαχης μελέτης που έχει προκαλέσει θύελλα πολιτικών αντιδράσεων και αντιπαραθέσεις σε επίπεδο Βουλής, αποκάλυψε ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega.

Σύμφωνα μάλιστα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η πρώην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, δηλαδή οι κ.κ.Κικίλιας και Κοντοζαμάνης, αλλά και ο σημερινός υπουργός κ. Πλεύρης δεν είχαν λάβει γνώση της μελέτης και των αποτελεσμάτων που είχαν διατυπώσει σε αυτή οι Τσιόδρας – Λύτρας, καθώς αυτή βρισκόταν “ξεχασμένη” μέσα στο συρτάρι του κ.Πρεζεράκου…!!!
Την ίδια ώρα, ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι ο Παναγιώτης Πρεζεράκος βρίσκεται σε «τροχιά» απομάκρυνσης από το υπουργείο Υγείας.

 

Διαψεύδει ο Πρεζεράκος

Ωστόσο ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, που ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το υπουργείο Υγείας, με δήλωσή του διαψεύδει το σχετικό ρεπορτάζ: «Με αφορμή «δημοσιογραφικές πληροφορίες» που διακινούνται σε Μ.Μ.Ε και αναφέρονται στο πρόσωπό μου, δηλώνω ότι ουδέποτε μού παραδόθηκε επιστημονική μελέτη που να σχετίζεται με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), η λειτουργία των οποίων, ούτως η άλλως, δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε επίσημη-ανακοίνωση διάψευση από τον ίδιο μέσω εγγράφου του Υπ. Υγείας, η οποία αναφέρει:

«Με αφορμή «δημοσιογραφικές πληροφορίες» που διακινούνται σε Μ.Μ.Ε και αναφέρονται στο πρόσωπό μου, δηλώνω ότι ουδέποτε μού παραδόθηκε επιστημονική μελέτη που να σχετίζεται με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), η λειτουργία των οποίων, ούτως η άλλως, δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας»

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news