facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Μενίδι: Τη λήστεψαν και την έσυραν «γαντζωμένη» στο καπό του αυτοκινήτου για 400 μέτρα

Σε ένα ασύλληπτο περιστατικό στο Μενίδι, με πρωταγωνιστές δύο άτομα, οι οποίοι λήστεψαν και έσερναν με το αυτοκίνητο επί 400 μέτρα μία γυναίκα. Οι φωτογραφίες προκαλούν σοκ.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία 35χρονη στην Κηφισιά έκανε ανάληψη 2000 ευρώ από μία τράπεζα. Ένα αυτοκίνητο την παρακολουθούσε,  και στην περιοχή του Ζεφυρίου, έπεσε πανω της από το πλάι.

Τότε, η 35χρονη γυναίκα, κατέβηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε για να δει τι ζημιά έχει προκληθεί από το τρακάρισμα. Ο δράστης, εκμεταλλεύθηκε την κίνηση της οδηγού και μπήκε στο αυτοκίνητο της και της έκλεψε την τσάντα. Η 35χρονη προσπάθησε να αντισταθεί και την χτύπησαν όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο δημοσιογράφο του Mega.

Οι δράστες στην συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο και τότε η 35χρονο «γαντζώθηκε» στο καπό προκειμένου να τους εμποδίσει να φύγουν με το όχημα της, κάτι που όμως δεν έγινε καθώς την έσυραν για περίπου 400 μέτρα. Όταν έφτασαν στον πρώτο φανάρι, ένας από τους δράστες, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και την πέταξε από το καπό με αποτέλεσμα να χτυπήσει ελαφρά.

Η Αστυνομία ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση και το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο στην περιοχή της Πάρνηθας.


megatv 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news