facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Τροπολογία ανοίγει τον δρόμο για έκπτωση στους λογαριασμούς φυσικού αερίου

Στην τροπολογία του υπουργείου Περιβάλλοντος με την οποία καθιερώνεται ειδικός λογαριασμός για την επιδότηση τιμολογίων ηλεκτρικού, προβλέπεται και η επιδότηση κατανάλωσης φυσικού αερίου με τη μορφή έκπτωσης στους λογαριασμούς.

Ειδικότερα, συνίσταται ειδικός λογαριασμός με την ονομασία «Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης», διαχειριστής του οποίου ορίζεται ο Διαχειριστής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εγγυήσεων Προέλευσης. 

Προβλέπεται η καταβολή από το Ταμείο επιδότησης της τιμολογητέας κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων (κασταναλωτές χαμηλής τάσης) ως έκπτωση από τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας. 

Περαιτέρω, από τον εν λόγω ειδικό λογαριασμό μπορεί να παρέχεται επιδότηση της κατανάλωσης φυσικού αερίου και να πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων (οικιακοί καταναλωτές) ως έκπτωση από τους προμηθευτές φυσικού αερίου. 

Με κοινή υπουργική απόφαση αναμένεται να καθοριστούν οι δικαιούχοι καταναλωτές με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, το ύψος επιδότησης σε ευρώ ανά μεγαβατώρα ή ανά θερμική μεγαβατώρα, η διαδικασία, ο τρόπος και ο χρόνος χορήγησή της και κάθε άλλο συναφές θέμα. 

Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ με τις παροχές   

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news