facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Τα μέτρα… μέτρα αλλά κοινώνησαν κανονικά στον Άγιο Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη! Και παιδάκια (video)

Πλήθος πιστών έσπευσε από νωρίς να προσκυνήσει και να ανάψει ένα κεράκι – στον προαύλιο χώρο – στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί να τοποθετήθηκαν καρέκλες έξω από το ναό, μπορεί επίσης όλοι οι πιστοί να φορούσαν -υποχρεωτικά- μάσκες, ωστόσο η Θεία Κοινωνία, έγινε κανονικά παρά τα αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό.

Κάποιοι θεωρούν ότι το να λάβουν τη θεία κοινωνία από το ίδιο κουτάλι με… δεκάδες άλλους ανθρώπους, δεν βάζει σε κίνδυνο τη ζωή τους. Μάλιστα, όπως θα δείτε παρακάτω, ανάμεσά τους ήταν και μικρά παιδιά.

Οι πιστοί ξεκίνησαν να λαμβάνουν αρχικά τη Θεία Κοινωνία στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, ωστόσο στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στον εσωτερικό χώρο.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι παρατηρήσεις σε δημοσιογράφο του GRTimes.gr, όταν ο ιερέας δυσαρεστήθηκε που κατέγραφε τη διαδικασία της θείας κοινωνίας και η ασφάλεια του Ιερού Ναού προχώρησε σε… συστάσεις στον δημοσιογράφο!

Σημειώνεται δε, ότι κανένας από τους ιερείς δεν φορούσε μάσκα, ενώ παρατηρήθηκε και έντονος συνωστισμός μεταξύ των πιστών.

grtimes

 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news