facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Ποιες κυρώσεις; Η Τουρκία σχεδιάζει το εγχώριο μαχητικό της TF-X με ευρωπαϊκή βοήθεια!

Το μεγαλεπήβολο σχέδιο της Τουρκίας για ένα εγχώριο μαχητικό πέμπτης γενιάς, το πρότζεκτ TF-X συνεχίζει να εξελίσσεται και μάλιστα και με ευρωπαική βοήθεια! Έτσι όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, υπογράφηκε ακόμα μια συμφωνία μεταξύ της ΤΑΙ που αναπτύσσει ως κύριος υπεργολάβος το μαχητικό και της ισπανικής Artificial Intelligence Structures SA  ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την σχεδίαση και παράδοση 8 συστημάτων ελέγχου επιφανειών που θα χρησιμοποιηθούν στο μαχητικό με την ολοκλήρωση του οποίου θα ακολουθήσει η υπογραφή συμβολαίου για ακόμα 200 μονάδες.

Και μετά ελπίζουν στην κυβέρνηση αλλά και στην Κύπρο κυρώσεις έναντι της Τουρκίας ή απορούν γιατί η Ισπανία ήταν στο μπλοκ των χωρών που δεν ήθελαν να τεθούν κυρώσεις. Όσο για τα χρήματα φαίνεται ότι το Κατάρ είναι ο χρηματοδότης της Άγκυρας για πολλά προγράμματα και στρατιωτικές επιχειρήσεις ή τουλάχιστον η Τουρκία ελπίζει στο Εμιράτο για να χρηματοδοτεί το πολεμικό
της πρόγραμμα τόσο παραγωγής όσο και για τις εν το εξωτερικό πολεμικές επιχειρήσεις.

«Άρα εδώ θα βρει απέναντί του, όχι την Κύπρο, όχι την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την Ευρώπη», τόνισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που ακόμα μιλάει για τα 18 σημεία της ΕΕ που θα επιβλέπουν την Τουρκία!

Ο Τούρκος πρόεδρος το καλοκαίρι είχε αναφέρει: «Το μαχητικό αεροσκάφος μας, το οποίο θα παράγεται, σε κάθε στάδιο, στην Τουρκία θα πετάξει το 2023», αν και σε πρώτη φάση θα φέρει κινητήρες General Electric F110.

Η τουρκική κυβέρνηση ανακοίνωσε για πρώτη φορά το πρόγραμμα TF-X, γνωστό και ως National Combat Aircraft, το οποίο συντόμευσε το MMU στα τουρκικά, το 2010. Η TAI κέρδισε το συμβόλαιο για την ανάπτυξη του αεροσκάφους το 2015.

Η τουρκική αεροπορία σχεδιάζουν να αντικαταστήσουν τελικά το μεγαλύτερο μέρος των αεριωθούμενων αεριωθούμενων αεροσκαφών Lockheed Martin F-16C / D της Αμερικής με αυτόν τον αυτόχθονα σχεδιασμό και ελπίζοντας να έχουν τα πρώτα παραδείγματα να λειτουργήσουν ήδη από το 2028.

 pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news