facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τις θερμές ευχές μας σε όλους και όλες. 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Το άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Λιβύη: Αεροπορική επιδρομή του Χάφταρ εναντίον τουρκικών συστημάτων αεράμυνας κοντά στην Σύρτη

Ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) φέρεται να ξεκίνησε μια σειρά αεροπορικών επιθέσεων κατά των δυνάμεων της κυβέρνησης της Εθνικής Συμφωνίας (GNA) τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με ακτιβιστές και μέσα μαζικής ενημέρωσης του LNA , η πολεμική αεροπορία του στρατού στόχευσε μια τουρκική πλατφόρμα αεροπορικής άμυνας, ραντάρ και πύργο μπλοκαρίσματος στο κάστρο και τη γέφυρα του Αλ Σαντάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αεροπορική δύναμη του LNA κατέστρεψε την πλατφόρμα άμυνας, το ραντάρ και τον πύργο μπλοκαρίσματος αφού χτύπησε στην περιοχή νωρίτερα το πρωί.

Το Libya 24 TV επιβεβαίωσε τις αεροπορικές επιδρομές στο Αλ-Σαντάδα, επισημαίνοντας ότι η αεροπορία του LNA στόχευε την 14η Πύλη σε αυτήν την περιοχή που βρίσκεται δυτικά της στρατηγικής πόλης Σέρτε.

Ορισμένοι ακτιβιστές του Στρατού της Λιβύης ανέφεραν ότι οι αεροπορικές επιθέσεις στοχεύουν τις πρόσφατα εγκατεστημένες τουρκικές αμυντικές άμυνας στο Αλ-Σαντάδα, κάτι που είναι σημαντικό επειδή οι δυνάμεις της Κυβέρνησης της Εθνικής Συμφωνίας έχουν συγκεντρώσει τα στρατεύματά τους στην περιοχή για πιθανή επίθεση στο Σέρτε.

Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης δεν έχει σχολιάσει ακόμη τις αναφορές αεροπορικών επιθέσεων.

almasdarnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news