facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Ανησυχία για τον κορωνοϊό στη Γερμανία: Εκτινάχθηκε στο 2,8 ο δείκτης μεταδοτικότητας «R»

Ανησυχία πυροδοτεί στη Γερμανία η εκτίναξη του δείκτη μεταδοτικότητας «R», από το 1,79 στο 2,88, ενώ πολλοί κάτοικοι πόλεων καλούνται να μπουν σε καραντίνα ώστε να καταπολεμηθούν οι εστίες μόλυνσης.

Το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ μετέδωσε ότι ο υπολογισμός βασίστηκε στα δεδομένα τεσσάρων ημερών.

Χιλιάδες πολίτες έχουν τεθεί σε καραντίνα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Μπίλεφελντ στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας με τις αρχές να καταγράφουν πάνω από 1.029 κρούσματα σε εργοστάσιο επεξεργασίας κρεάτων.

Όπως μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ , οι τοπικές αρχές ζήτησαν από όλους όσοι ήρθαν σε επαφή με τα άτομα που μολύνθηκαν να τεθούν σε αυτοαπομόνωση.

Οι τοπικές αρχές της πόλης Ρέντα- Βίντενμπρουκ έχουν ήδη βάλει «λουκέτο» στην εταιρεία Tönnies και η παραγωγή έχει σταματήσει . Επιπλέον, έκλεισαν τα σχολεία και οι βρεφονηπιακούς σταθμούς για δύο εβδομάδες, όπως γράφει το περιοδικό Focus.

Την ίδια ώρα, καταγράφηκαν συγκρούσεις αστυνομικών με κατοίκους συγκροτήματος κατοικιών στο Γκέτινγκεν, που είχαν τεθεί σε καραντίνα. Θετικοί στον ιό βρέθηκαν οι 120 από τους διαμένοντες στο συγκρότημα.

Οι σκηνές βίας ξέσπασαν όταν μια ομάδα κατοίκων του κτιριακού συγκροτήματος προσπάθησε να παραβιάσει το πέρασμα στο οποίο είχε τοποθετηθεί μεταλλική μπάρα προκειμένου να αποτρέπει την έξοδο των 700 ενοίκων και να τους κάνει να μένουν στα σπίτια τους ώστε να καταπολεμηθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Ορισμένοι έριξαν πέτρες, μπουκάλια και ξύλινες σανίδες στους αστυνομικούς, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αρχηγός της αστυνομίας του Γκέτινγκεν Ούβε Λούριγκ.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news