facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Ιταλία: Αισθητή μείωση των κρουσμάτων – 464 νεκροί σε ένα 24ωρο, 25.549 συνολικά

Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό στην Ιταλία, αυξηθηκε το τελευταίο 24ωρο κατά 2.646 ενώ οι νεκροί κατά 464, φτάνοντας συνολικά τους 25.549. Παράλληλα, 57.576 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Συνολικά τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 189.973 ενώ 3.033 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας βρίσκονται 2.267 ασθενείς και 22.871 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο.

Ο ρυθμός μετάδοσης του ιού το τελευταίο εικοσιτετράωρο μειώθηκε αισθητά (724 λιγότερα κρούσματα) αλλά έχασαν την ζωή τους 27 περισσότεροι άνθρωποι. Οι ασθενείς στις μονάδες εντατικής θεραπείας, για εικοστή ημέρα, συνεχίζουν να μειώνονται, όπως και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία .

Ο συνολικός αριθμός των ιαθέντων και όσων έχουν πήραν εξιτήριο από τα νοσοκομεία, συνολικά, είναι μεγαλύτερος από εκείνο των νέων περιστατικών. Κάτι που θεωρείται ιδιαίτερα ελπιδοφόρο από τις ιταλικές αρμόδιες αρχές. 1.579.909 άνθρωποι, έως τώρα, έχουν υποβληθεί από τους γιατρούς και νοσηλευτές του ιταλικού εθνικού συστήματος υγείας σε ειδικό τεστ για την ανίχνευση του ιού.

Παράλληλα, σήμερα το βράδυ αναμένεται να συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο για την έγκριση νέας δέσμης μέτρων υπέρ των Ιταλών πολιτών και επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που προκλήθηκε από τον κορονοϊό.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news