facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

«Ψαλίδι» στις άδειες των δημοσίων υπαλλήλων λόγω δημοψηφίσματος

Με φειδώ θα δίνονται εν όψει του δημοψηφίσματος οι άδειες στους δημοσίους υπαλλήλους. Για τη χορήγηση κανονικών αδειών σε όλο το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του δημόσιου τομέα θα συνυπολογίζεται η ανάγκη διασφάλισης της απρόσκοπτης διεξαγωγής του δημοψηφίσματας.

Όπως διευκρινίζεται από το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, μέχρι και τις 10 Ιουλίου, κάθε είδους κανονική άδεια στο μόνιμο καθώς και στο προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των υπηρεσιών σε υπουργεία, αποκεντρωμένες υπηρεσίες, ΟΤΑ, καθώς και όλων των εποπτευόμενων φορέων από αυτά, θα χορηγείται με ευθύνη τόσο των οικείων προϊσταμένων όσο και των προϊσταμένων των υπηρεσιών προσωπικού του κάθε φορέα.

Επισημαίνεται ότι αυτό θα πρέπει να γίνει κατά τρόπο που δεν θα αποτρέψει την εύρυθμη και κανονική λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών, όπως και την άμεση ανταπόκρισή τους στη διαδικασία του δημοψηφίσματος -κατά το χρονικό διάστημα από την ημέρα δημοσίευσης του ΠΔ προκήρυξης του δημοψηφίσματος ως και 10 Ιουλίου 2015- και κυρίως αφού πρώτα αξιολογηθεί από τους αρμόδιους ποιες υπηρεσίες των φορέων είναι απαραίτητο να εργαστούν με απόλυτη πληρότητα.

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news