Μια αρκετά αμφιλεγόμενη ιδέα της ΙΚΕΑ γνωστοποιεί με άρθρο της η βρετανική Daily Mail. Σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο, η σουηδική εταιρεία κατάρτισε ένα σχέδιο προκειμένου να χρησιμοποιήσει τα κεφτεδάκια στα οποία εντοπίστηκαν ίχνη DNA αλόγου.
Το σχέδιο έχει ως εξής: Η ΙΚΕΑ θα βάλει νέες ετικέτες σε αυτά τα προϊόντα, στα οποία και θα αναγράφεται ότι περιέχουν κρέας αλόγου. Εν συνεχεία, θα τοποθετηθούν στα ράφια και θα τεθούν προς πώληση σε χαμηλές τιμές, με τα έσοδα να δίνονται σε φιλανθρωπίες.
Εκπρόσωπος της σουηδικής εταιρείας αναφέρει πως, εφόσον τα κεφτεδάκια δεν ενέχουν κάποιο κίνδυνο για την υγεία, είναι επιθυμία της εταιρείας να τα αξιοποιήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο.
Η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε επαφή με τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο η ιδέα αυτή να υλοποιηθεί. Πρέπει να τονίσουμε πως το εν λόγω σχέδιο εξετάζεται να εφαρμοστεί από την ΙΚΕΑ στα καταστήματα που διατηρεί στη Σουηδία.
zougla
Το σχέδιο έχει ως εξής: Η ΙΚΕΑ θα βάλει νέες ετικέτες σε αυτά τα προϊόντα, στα οποία και θα αναγράφεται ότι περιέχουν κρέας αλόγου. Εν συνεχεία, θα τοποθετηθούν στα ράφια και θα τεθούν προς πώληση σε χαμηλές τιμές, με τα έσοδα να δίνονται σε φιλανθρωπίες.
Εκπρόσωπος της σουηδικής εταιρείας αναφέρει πως, εφόσον τα κεφτεδάκια δεν ενέχουν κάποιο κίνδυνο για την υγεία, είναι επιθυμία της εταιρείας να τα αξιοποιήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο.
Η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε επαφή με τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο η ιδέα αυτή να υλοποιηθεί. Πρέπει να τονίσουμε πως το εν λόγω σχέδιο εξετάζεται να εφαρμοστεί από την ΙΚΕΑ στα καταστήματα που διατηρεί στη Σουηδία.
zougla
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου