facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τις θερμές ευχές μας σε όλους και όλες. 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Το άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Μανιάτης: «Υπάρχουν οκτώ προσφορές εταιρειών για έρευνες σε Ιόνιο και Κρήτη»

Το ερχόμενο φθινόπωρο η Ελλάδα θα γνωρίζει αν και πού υπάρχει πετρέλαιο και φυσικό αέριο, όπως δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης, μετά την ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο επισημαίνοντας ότι υπάρχουν οκτώ προσφορές εταιρειών για σεισμικές έρευνες.

Ο υφυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κατάθεση οκτώ προσφορών από μεγάλες εταιρείες για σεισμικές έρευνες στο Ιόνιο και τη Νότια Κρήτη κάνοντας λόγο για «μήνυμα αξιοπιστίας προς τους επενδυτές και υπευθυνότητας και σοβαρότητας προς τον ελληνικό λαό».

Ο υφυπουργός Ενέργειας εκτίμησε ότι όλα τα έσοδα που θα προκύψουν θα στηρίξουν την ελληνική οικονομία και ευχαρίστησε προσωπικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για την στήριξή τους καθώς, όπως είπε, «τα ζητήματα αυτά είναι διαχρονικά και με εθνική σημασία που ξεπερνάει πρωθυπουργούς και κυβερνήσεις και άπτεται όλων των γενεών».

Ο κ. Μανιάτης ανακοίνωσε ακόμη ότι μέχρι το καλοκαίρι θα δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για τις έρευνες υδρογονανθράκων που συνιστούν το Εθνικό Αρχείο Υδρογονανθράκων υπογραμμίζοντας ότι οι επερχόμενες εκλογές δεν θα μπλοκάρουν τους σχεδιασμούς και τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί.

newpost.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news