facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τις θερμές ευχές μας σε όλους και όλες. 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Το άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Παρά τον έλεγχο, το Facebook κρατά και πάλι τα προσωπικά δεδομένα

Το Facebook έχει μειώσει το ποσοστό των προσωπικών δεδομένων που είναι εμφανή στους χρήστες, όπως απαιτείται από τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ιρλανδική επιτροπή προστασίας δεδομένων ελέγχει το Facebook για να δει αν λειτουργεί σύμφωνα με το νόμο για την προστασία των
δεδομένων των ευρωπαϊκών χωρών, Data Protection Acts του 1988 και του 2003, όπου περιλαμβάνονται οδηγίες της ΕΕ για την ασφάλεια των δεδομένων, και είναι γνωστός ως 95/46/ΕΚ. Οι νόμοι επιτρέπουν στους ανθρώπους να ζητήσουν να δουν τα προσωπικά τους δεδομένα που κατέχονται από μια εταιρεία.
Mια ομάδα η οποία διευθύνεται από τον Max Schrems, φοιτητή της νομικής στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης αναφέρει ότι, η Ευρώπη έχει υποβάλει 22 καταγγελίες που αφορούν το Facebook στον ιρλανδικό οργανισμό. Η ομάδα υποστηρίζει ότι το Facebook κρατά κρίσιμα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τα οποία, βάση νόμου, θα πρέπει να γνωστοποιεί στους χρήστες, κατόπιν αιτήματος. Δεδομένου ότι οι καταγγελίες είχαν υποβληθεί, ο ιρλανδικός οργανισμός έχει λάβει 150 συμπληρωματικές καταγγελίες σχετικά με την απάντηση του Facebook στα αιτήματα των χρηστών και 10 καταγγελίες κατά των μέτρων που λαμβάνει η εταιρεία για την προστασία των δεδομένων.

secnews.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news