facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τις θερμές ευχές μας σε όλους και όλες. 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Το άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ακυρώθηκε η συνάντηση της ΔΕΗ με τους δημάρχους

«Άσκοπη» την χαρακτήρισε η διοίκηση της επιχείρησης

Ως «άσκοπη» χαρακτήρισε η ΔΕΗ την προγραμματισμένη για αύριο συνάντηση με τους δημάρχους του Λεκανοπεδίου με αποτέλεσμα να προβεί στην ακύρωση της. Στη συνάντηση θα ετίθετο επί τάπητος το θέμα του τέλους επί της ακίνητης περιουσίας.


«Η ΔΕΗ υποχρεούται να εφαρμόζει πλήρως όλα όσα προβλέπονται για το τέλος ακίνητων που ψηφίστηκε με νομό από την Πολιτεία», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η ΔΕΗ. «Ως εκ τούτου η ΔΕΗ υλοποιεί αποφάσεις της Πολιτείας και οποιοσδήποτε τρίτος εκφράζει διαφορετικές απόψεις θα πρέπει να τις απευθύνει προς την Πολιτεία» προσθέτει η διοίκηση της επιχείρησης.

Δεκάδες δήμοι σε ολόκληρη τη χώρα έχουν εναντιωθεί στο μέτρο και ζητούν προστασία και ακύρωση του μέτρου για τους οικονομικά αδύνατους. Πολλοί δήμοι, μάλιστα, προσφέρουν νομική στήριξη σε πολίτες με χαμηλά εισοδήματα που θέλουν να κινηθούν νομικά κατά του μέτρου.

newsbeast.gr
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια Έλληνες που ροχαλίζουν? Το Snore Defense είναι μία από τις λίγες αγωγές κατά του ροχαλητού, οι οποίες πραγματικά δουλεύουν! Πατήστε εδώ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news