facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας για ύποπτο όχημα – Συνελήφθη Αλβανός με όπλο και εκρηκτικά στο κέντρο της Αθήνας – Κλειστή η Σωκράτους

Συναγερμός στην Αστυνομία το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς εντοπίστηκε ύποπτο όχημα στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα βρέθηκε ένα ύποπτο δέμα σε σταθμευμένο όχημα επί της οδού Σωκράτους.

Άμεσα αποκλείστηκε ο δρόμος και η γύρω περιοχή, ενώ επί τόπου έχουν σπεύσει πυροτεχνουργοί των ΤΕΕΜ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας, 39 ετών, υπήκοος Αλβανίας με μία γυναίκα μαζί επέβαιναν σε ένα ακριβό SUV, αγορασμένο με Leasing. Πάνω του είχε ένα σκουριασμένο πιστόλι τοκάρεφ και δύο κομμάτια “πλαστελίνης” που εξετάζεται αν είναι εκρηκτική ύλη, ενώ στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και πυροκροτητές! Η αστυνομία τον πάει για ανάκριση ενώ την υπόθεση κοιτάζει και το τμήμα εκβιαστών.

Γι’ αυτό το “δεματάκι” με εκρηκτική ύλη έχει πάει το ΤΕΕΜ για την συλλογή του.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι στο παρελθόν ο άνδρας είχε κατηγορηθεί σε υποθέσεις ναρκωτικών. Μάλιστα, είχε φυλακιστεί για υποθέσεις ναρκωτικών και αποφυλακίσθηκε το 2016.

6336518 scaled

Ο 39χρονος άνδρας, γεννημένος το 1985, κατονομάζεται ως ο Armiol Rrasa, σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, είναι σεσημασμένος και έχει βαρύ ποινικό παρελθόν. Είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη το 2008 για υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά αποφυλακίστηκε το 2015

Υπενθυμίζεται πως η σύλληψή του έγινε έπειτα από τυχαίο έλεγχο της Άμεσης Δράσης, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύντροφό του.

alvanika-mme-1

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news