facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Άγριο ξύλο σε σχολείο στα Χανιά! - Ένας μαθητής κρατούσε κι άλλος χτυπούσε! - Συνελήφθη και ο διευθυντής

Με σπασμένο πλευρό κατέληξε  στο νοσοκομείο ένας μαθητής, με αφορμή το άγριο ξύλο που "έπεσε" το μεσημέρι της Τρίτης, σε ΕΠΑΛ στην Δ.Ε. Ελευθερίου Βενιζέλου του Δήμου Χανίων. Το περιστατικό έγινε μεταξύ μαθητών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν μάλιστα ότι ένας μαθητής κρατούσε το θύμα της επίθεσης και άλλος χτυπούσε!

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία σήμερα από τους γονείς του θύματος της επίθεσης, ενώ προσήχθησαν και συνελήφθησαν οι δύο επίσης μαθητές (Β' και Γ' τάξης) που φέρονται να εμπλέκονται. Επιπλέον και όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν και οι τέσσερις κηδεμόνες των ανηλίκων αλλά και ο διευθυντής της σχολικής μονάδας,  κατηγορούμενοι για παραμέληση της εποπτείας τους. 

Σε εξέλιξη είναι η διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης και ο σχηματισμός της δικογραφίας.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε εν ώρα λειτουργίας του σχολείου, στο προαύλιο, και μπροστά στα μάτια κι άλλων μαθητών του σχολείου, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το τί ήταν αυτό που "πυροδότησε" την επίθεση. Ο μαθητής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δέχτηκε χτυπήματα στα πλευρά, με αποτέλεσμα, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια να υποστεί κάταγμα σε ένα πλευρό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πέραν των μαθητών εξετάζεται - βάση νόμου - η ευθύνη των εκπαιδευτικών, καθώς το περιστατικό έγινε μέσα στο χώρο του σχολείου, εν ώρα λειτουργίας.

cretalive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news