facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Γλυφάδα: Συνελήφθη οικιακή βοηθός για κλοπή στο σπίτι που εργαζόταν

Στη σύλληψη μίας 56χρονης για κλοπή από σπίτι στη Γλυφάδα, στο οποίο εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μία κάτοικος σε περιοχή της Γλυφάδας ειδοποίησε το Κέντρο της Αμεσης Δράσης αφού διαπίστωσε ότι είχε αφαιρεθεί χρηματικό ποσό από την οικία της.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν την οικιακή βοηθό με καταγωγή από τη Γεωργία και την οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 56χρονη, εκμεταλλευόμενη την εμπιστοσύνη και επωφελούμενη από την απουσία ή την έλλειψη προσοχής των ιδιοκτητών της οικίας, προχώρησε στην αφαίρεση του ποσού.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι στερείται εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή της στη χώρα, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού που είχε αφαιρέσει, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 56χρονη αφαίρεσε συνολικά 24.000 ευρώ από την οικία, ενώ πρόλαβε να στείλει στη Γεωργία το ποσό των 20.000. Τα εναπομείναντα 4.000 ευρώ φέρεται να βρέθηκαν σε ντουλάπα της.

Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

kathimerini

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news